Galatasaray a ratat calificarea în semifinalele Cupei Turciei. Hagi: Nu mă gândesc la demisie

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluează Bogdan Stancu, a ratat, miercuri, calificarea în semifinalele Cupei Turciei, după ce a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu Gaziantepspor, într-un meci din manşa secundă a sferturilor de finală, transmis în direct de Sport.ro.

35 afișări
Imaginea articolului Galatasaray a ratat calificarea în semifinalele Cupei Turciei. Hagi: Nu mă gândesc la demisie

Galatasaray a ratat calificarea în semifinalele Cupei Turciei. Hagi: Nu mă gândesc la demisie (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Galatasaray: Zapata - Sabri Sarıoğlu (Serkan Kurtuluş '18) , Servet Çetin, Lorik Cana, Çağlar Birinci, Lucas Neill, Emmanuel Culio (Juan Pablo Pino '79), Ayhan Akman (Yekta Kurtuluş '60), Kazım Kazım, Milan Baros, Bogdan Stancu.

Gaziantepspor: Karcemarskas - Elyasa, Yalçın (Emre Güngör '53), Danny, İvan, Sosa (Olcan Adin '85), Hürriyet, Murat Ceylan, Wagner (Zurita '89), Popov, Cenk.

Stancu a primit un cartonaş galben, în minutul 30.

În tur, Galatasaray a fost învinsă în deplasare de Gaziantepspor, cu scorul de 3-2.

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat miercuri seară, după eliminarea din Cupa Turciei, că nu se gândeşte să demisioneze şi că situaţia va fi analizată de conducerea clubului, informează sporx.com.

"Nu mă gândesc la demisie. Cei de deasupra mea vor analiza situaţia. Eu învăţ din ceea ce se întâmplă. Înainte am avut mari succese la Galatasaray, dar nu am trăit astfel de situaţii. Aşa este în sport. Toată lumea trebuie să analizeze situaţia şi să decidă ce este mai bine pentru viitor", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a precizat că jucătorii săi au avut o prestaţie bună în meciul cu Gaziantepspor, scor 0-0.

"Am avut ocazii, dar mingea nu a trecut de linia porţii. Fotbaliştii mei au jucat bine. Am avut un adversar foarte bun. Spun din propria mea experienţă, viaţa merge înainte. Important este ce vom face de acum încolo. Din păcate în viaţă se întâmplă şi astfel de momente de neşansă, dar cu toţii trebuie să învăţăm din asta. Galatasaray va rămâne mereu o echipă mare", a adăugat el.

Presa turcă a notat, în ultimele zile, că preşedintele clubului turc, Adnan Polat, i-a spus într-o şedinţă lui Hagi că soarta sa la Galatasaray depinde de meciul cu Gaziantepspor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici