Galezul Gavin Henson, concediat de Cardiff Blues după ce a provocat un incident într-un avion

Internaţionalul galez Gavin Henson a fost concediat, luni, de la echipa de rugby Cardiff Blues, deoarece a provocat un incident la bordul unui avion, în week-end, fiind în stare de ebrietate, a anunţat clubul din Cardiff.

38 afișări
Imaginea articolului Galezul Gavin Henson, concediat de Cardiff Blues după ce a provocat un incident într-un avion

Gavin Henson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Gavin a recunoscut că a avut un comportament total inacceptabil şi prin rezilierea imediată a contractului său afirmăm clar că acest tip de atitudine nu va fi tolerat de către Blues. Suntem datori faţă de suporterii noştri şi de sponsori să protejăm reputaţia Cardiff Blues şi a celor asociaţi cu marca noastră", a declarat directorul general al clubului, Richard Holland.

Incidentul a avut loc sâmbătă, într-un avion ce ducea echipa de la Glasgow la Cardiff, după un meci din Liga Celtică, pierdut cu scorul de 3-31. Compania aeriană a deschis o anchetă.

Duminică, Hanson şi-a cerut scuze pentru "compornamentul nepotrivit" pe care l-a avut, recunoscând că a consumat alcool după meci şi a băut şi în avion.

Henson, selecţionat de 34 de ori în naţionala Ţării Galilor, era legitimat la Cardiff Blues din octombrie 2011.

În perioada iulie 2009 - octombrie 2010, rugbistul şi-a întrerupt cariera pentru a participa la două emisiuni-concurs, prima la ITV1 şi a doua la BBC1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici