Găman şi Bărboianu au oferte de la CFR Cluj şi Steaua

Cei doi jucători care au părăsit cantonamentul Universităţii Craiova miercuri dimineaţă, Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, au oferte de transfer din partea echipelor din Liga I CFR Cluj şi Steaua, dar şi din partea unor cluburi din străinătate, au declarat surse apropiate fotbaliştilor.

20 afișări
Imaginea articolului Găman şi Bărboianu au oferte de la CFR Cluj şi Steaua

Găman şi Bărboianu au oferte de la CFR Cluj şi Steaua (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Potrivit acestora, CFR Cluj ar oferi pentru ambii jucători 2.500.000 de euro, în timp ce Steaua ar plăti 2.200.000 de euro pentru cei doi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform aceloraşi surse, cei doi jucători au plecat din cantonamentul Universităţii Craiova, de la Govora, însoţiţi de fostul antrenor Eugen Neagoe.

Steaua oferă 1.200.000 de euro şi pentru atacantul Mihai Costea sau pentru fundaşul Ovidiu Dănănae.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că va lua legătura cu fostul antrenor al echipei Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, pentru a discuta despre transferul jucătorului Valerică Găman.

Doi dintre componenţii echipei Universitatea Craiova, Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, au fugit din cantonamentul formaţiei de la Govora, a anunţat, miercuri, ediţia online a cotidianului Gazeta de Sud, tatăl unuia dintre jucători confirmând, pentru MEDIAFAX, că cei doi au plecat.

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că cei doi jucători care au plecat din cantonamentul de la Govora au fost "furaţi" de Victor Piţurcă, fostul manager general al grupării.

Mititelu a precizat că i-a oferit, anul trecut, lui Piţurcă trei dezlegări în alb, însă într-o minută pe care a semnat-o cu fostul manager general al Universităţii a specificat că aceste dezlegări sunt luate în calcul doar ca garanţie.

Patronul clubului oltean a adăugat că Valerică Găman avea o ofertă de împrumut la o echipă din Europa, cu opţiune de transfer definitiv "pentru o sumă destul de bună".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici