Ganea: Demiterea lui Dusan Uhrin a fost un şoc

Atacantul Ionel Ganea, aflat în conflict cu oficialii clubului FC Timişoara, a declarat, duminică, la Braşov, că demiterea antrenorului ceh Dusan Uhrin jr de la cârma echipei bănăţene a fost un şoc.

13 afișări
Imaginea articolului Ganea: Demiterea lui Dusan Uhrin a fost un şoc

Ganea: Demiterea lui Dusan Uhrin a fost un şoc

"A fost un şoc demiterea lui Dusan Uhrin. Din câte ştiu, autorităţile locale au pus condiţia ca el să rămână şi chiar nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Nu merita acest lucru, echipa a jucat bine şi dacă avea şi cele şase puncte, era pe primul loc, iar asta spune tot. Din păcate, problema la Timişoara e legată de management. I-aş recomanda lui Iancu să aducă un om competent pentru ca Poli să aibă profit an de an, iar clubul să se autofinanţeze", a spus Ganea.

Fostul internaţional a afirmat că nu se gândeşte încă la meseria de antrenor. "Deocamdată nu mă gândesc la antrenorat. Momentan sunt încă jucător şi ce va fi va fi. Pentru 2009 îmi doresc sănătate, deoarece restul vine de la sine şi chiar dacă ai o grămadă de bani, îi ai degeaba dacă nu eşti sănătos. Pe viitor îmi doresc să ajung să îmi văd băiatul în Liga Campionilor", a precizat Ganea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici