Ganea: Împrumutăm bani de la mama, de la tata, de la frate, de la soră

Atacantul dinamovist Liviu Ganea a declarat, joi, că este obligat să se împrumute de bani de la familia sa pentru a-şi plăti datoriile, întrucât clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare are restanţe financiare faţă de fotbalişti.

18 afișări
Imaginea articolului Ganea: Împrumutăm bani de la mama, de la tata, de la frate, de la soră

Ganea: Împrumutăm bani de la mama, de la tata, de la frate, de la soră (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Orice jucător are problemele lui şi când nu eşti plătit o lună, două, trei, trebuie să ai bani ca să plăteşti datoriile. Asta e, ce să facem acum, împrumutăm de la mamă, de la tată, de la frate, de la soră, fiecare se descurcă cum poate. Ţi-e ruşine, nu ţi-e ruşine, te descurci, asta este", a spus Ganea.

Antrenorul formaţiei FC Dinamo, Ioan Andone, spunea săptămâna trecută că nu ar trebui să fie nicio problemă pentru jucătorii săi faptul că există întârzieri salariale, precizând că nu ar fi avut nicio satisfacţie în cazul în care nu erau restanţe faţă de ei, dar echipa ocupa locul şase în clasament.

"Toată lumea e în urmă cu salariile, chiar şi Oţelul Galaţi e în urmă cu salariile. M-am întâlnit cu Marius Stan. Ce să-i faci, e criză. Ce, e vreo problemă, nu au ce mânca? Îi ţinem în cantonament toată ziua dacă nu au ce mânca. Toată lumea e cu salariile în urmă, ce să ne mai ascundem după deget? Conducerea face eforturi să li se dea banii, e bine că li s-a spus şi că sunt conştienţi de asta. Când intră în club bani, primesc bani. Şi dacă eram cu salariile la zi şi eram pe locul şase aveam vreo satisfacţie?", a spus Andone, într-o conferinţă de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici