Garry Kasparov şi Nicuşor Dan au participat la deschiderea turneului de şah de la Bucureşti

  • Maestrul Garry Kasparov şi primarul general al capitalei Nicuşor Dan au participat la deschiderea turneului de şah de la Bucureşti, Superbet Chess Classic Romania 2021.
  • Maestrul a jucat şah cu mai multe persoane, inclusiv cu Nicuşor Dan.
1023 afișări
Imaginea articolului Garry Kasparov şi Nicuşor Dan au participat la deschiderea turneului de şah de la Bucureşti

Sursă foto: Facebook/ Nicuşor Dan

Primarul General, Nicuşor Dan, a participat la deschiderea turneului de şah Superbet Chess Classic Romania 2021, din cadrul Grand Chess Tour, care are loc, zilele acestea, la Bucureşti.

Evenimentul sportiv beneficiază de prezenţa marelui maestru şi multiplu campion mondial Garry Kasparov.

Maestrul a jucat şah cu mai multe persoane, inclusiv cu Nicuşor Dan.

„Sunt bucuros că Bucureştiul organizează prima etapă din Grand Chess Tour 2021, la care participă 8 dintre primii 12 şahişti ai lumii. Mi-a făcut plăcere să schimb câteva cuvinte şi câteva mutări cu Gary Kasparov şi mi-am amintit de poveştile despre el şi despre marii şahişti pe care ni le spuneam la clubul de şah din Făgăraş. Şahul este un sport care dezvoltă structura logică, perseverenţa, gândirea strategică, e în responsabilitatea noastră să-l promovăm pentru copii şi pentru toate vârstele”, a declarat primarul Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici