Gaţu: Ar fi o greşeală imensă ca Rulmentul să nu îi plătească salariul Cristinei Neagu

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a declarat, sâmbătă, la Izvorani, unde a participat la "Gala Sportului Românesc 2008", că vicecampioana României, Rulmentul Braşov, ar face o greşeală imensă dacă nu i-ar plăti salariul interului Cristina Neagu.

18 afișări
Imaginea articolului Gaţu: Ar fi o greşeală imensă ca Rulmentul să nu îi plătească salariul Cristinei Neagu

Gaţu: Ar fi o greşeală imensă ca Rulmentul să nu îi plătească salariul Cristinei Neagu (Imagine: Mircea Roşca - Mediafax Foto)

"Ar fi o greşeală imensă ca Rulmentul să nu îi plătească salariul Cristinei Neagu. Şi o decepţie pentru mine pentru că nu discutăm de orice jucătoare, ci de una, care într-un viitor foarte apropiat poate să domine, pe postul ei, topul mondial. Sper să se rezolve în această săptămână. Voi veghea ca Neagu să nu fie afectată, pentru că e o componentă de bază a echipei României. Aşa şi Vizitiu e în lotul de tineret. Domnul Florescu a luat act de aceste memorii depuse şi îşi ia măsuri ca să îşi păstreze o echipă, care dacă ar dispărea, campionatul României nu s-ar mai putea organiza, pentru că derbiul e Rulmentul cu Oltchim", a spus Gaţu.

Handbalistele Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu (ambele de la Rulmentul Braşov) au depus memorii la Federaţia Română de Handbal, pentru neplata drepturilor financiare pe ultimele şapte luni.

Cristian Gaţu a menţionat că a discutat cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, despre organizarea finalei Ligii Europa din 2012. "L-am felicitat şi i-am spus că fără o intervenţie a lui la UEFA era greu de obţinut o asemenea finală şi i-am urat succes ca în finală să fie şi o echipă românească. A fost o mişcare inteligentă pe care fotbalul românesc a făcut-o prin accederea lui Mircea Sandu acolo sus", a completat Gaţu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici