Gaţu: Norvegia este o echipă redutabilă, care ne-a citit foarte bine

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că echipa de handbal a Norvegiei este una redutabilă, care a citit foarte bine jocul României, la Campionatul Mondial din China.

17 afișări
Imaginea articolului Gaţu: Norvegia este o echipă redutabilă, care ne-a citit foarte bine

Gaţu: Norvegia este o echipă redutabilă, care ne-a citit foarte bine (Imagine: Mediafax Foto)

"Am jucat bine astăzi, nu se poate spune că nu a fost aşa, chiar dacă am pierdut, dar am întâlnit o echipă redutabilă, care ne-a citit foarte bine, ca dovadă pivoţii Stanca şi Manea n-au putut mişca. Sper să găsim soluţii pe viitor în acest sens. La acest meci cred că am realizat cu toţii ce mult ne lipseste şi Valentina Elisei Ardean", a spus Gaţu.

Preşedintele FRH a precizat că România este obligată să câştige toate cele trei partide din faza grupelor principale, pentru a se califica în semifinalele competiţiei.

"Ne păstrăm şansele la calificarea în semifinale, pe un drum mai greu, mai puţin bătătorit, dar asta e! Suntem obligaţi să câştigăm toate cele trei meciuri din grupă. Jucăm cu China în prima partidă, dar nu cred că ne va pune probleme, în sensul că e echipa ţării gazdă a Campionatului Mondial. Mergem mai departe cu 2 puncte şi va trebui să luptăm până la capăt. Am încredere în fete! Poate cel mai greu e faptul că va urma să întâlnim Rusia, pe drumul deschis acum spre semifinale. Cel mai important este ca fetele să se echilibreze, mai ales moral", a adăugat Cristian Gaţu.

Echipa naţională de handbal feminin a României a fost învinsă, joi, în grupa preliminară C la Suzhou, de campioana europeană şi olimpică Norvegia, scor 25-24 (14-12).

Primul meci din grupa a II-a principală va avea loc sâmbătă, cu echipa de pe locul trei în grupa D, China. Grupa D a fost câştigată de Spania (10 puncte), iar pe locul trei s-a clasat China (6 puncte).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici