Gaz Metan Mediaş a debutat cu un eşec în sezonul 2011/2012 al Ligii I, scor 1-2 cu FC Braşov

Formaţia Gaz Metan Mediaş a debutat cu un eşec în sezonul 2011/2012 al Ligii I, după ce a fost învinsă, scor 2-1 (1-1), de echipa FC Braşov, în meciul susţinut, luni, la Târgu Mureş.

137 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş a debutat cu un eşec în sezonul 2011/2012 al Ligii I, scor 1-2 cu FC Braşov

Gaz Metan Mediaş a debutat cu un eşec în sezonul 2011/2012 al Ligii I, scor 1-2 cu FC Braşov (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Pentru FC Braşov au marcat Chipciu '31 şi Distefano '90+3, iar pentru Gaz Metan Mediaş a înscris Pârvulescu '43.

În minutul 31, Alexandru Chipciu a deschis scorul cu un şut de la circa 20 de metri.

Paul Pârvulescu a restabilit egalitatea în minutul 43, când a marcat cu un şut din interiorul careului, după o pasă a lui Buzean.

În ultimul minut al prelungirilor, Distefano a profitat de o gafă a apărării medieşene şi a marcat cu un şut de la circa 14 metri.

FC Brasov: Felgueiras - Bruno Madeira, Majernik, Cristi Munteanu, Cristi Ionescu - Toloza (Buga '81) - Stîngă (Paez '61), Cristescu - Chipciu, Hadnagy (Voiculeţ '83), Distefano. Antrenor: Daniel Isăila

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Radu Zaharia, Hoban, Khubutia, Buzean (Markovici '61)- Todea, Nicandro - Alex Muntean (Liţu '38), Ciprian Petre, Pârvulescu - Bawab (Roman '71). Antrenor: Cristi Pustai

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Adrian Comănescu (central) - Eduard Dumitrescu, Iulian Radu (asistenţi) - Adrian Cojocaru (rezervă). Observatori: Marian Salomir, Eduard Alexandru.

Cartonaşe galbene: Chipciu '3, Toloza '51 / Nicandro '69, Markovici '78

La meci au asistat circa 1500 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici