Gaz Metan Severin va promova în Liga I, în locul Politehnicii Timişoara

Comitetul Executiv al FRF a decis, vineri, ca echipa Gaz Metan Severin, ocupanta locului trei din Seria II a Ligii a II-a, să promoveze în Liga I în locul Politehnicii Timişoara, care nu a depus dosarul de licenţiere.

414 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Severin va promova în Liga I, în locul Politehnicii Timişoara

Gaz Metan Severin va promova în Liga I, în locul Politehnicii Timişoara

"Am fost la FRF cu preşedintele clubului şi domnul primar. Comitetul Executiv a luat singura hotărâre legală pe care o putea lua, aceea de a promova pe Gaz Metan Severin în Liga I din sezonul 2012/2013. Nu am fost prezent la şedinţa CE, dar când s-a terminat, mi s-a comunicat această decizie. Ne aşteptam, nu am avut nicio cea mai mică emoţie pentru că ştiam că era singura decizie legală, statutară şi regulamentară. Nu ştiu ce se va întâmpla cu Timişoara, eu mă bucur că Severin a promovat", a declarat avocatul clubului Gaz Metan Severin, Giuseppe Andelos.

El a subliniat că, din punctul său de vedere, această decizie nu mai poate fi contestată: "O decizie privind un baraj, nu avea sprijin regulamentar şi nu putea fi luată în calcul. Din punctul meu de vedere, această decizie nu mai poate fi contestată, dar orice se poate întâmpla".

Clasată pe locul 15 în Liga I, FCM Târgu Mureş va evolua îl eşalonul secund.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici