Gazonul de pe Arena Naţională va fi schimbat în perioada 15-26 august

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că suprafaţa de joc de pe Arena Naţională va fi schimbată din nou în perioada 15-26 august.

134 afișări
Imaginea articolului Gazonul de pe Arena Naţională va fi schimbat în perioada 15-26 august

Gazonul de pe Arena Naţională va fi schimbat în perioada 15-26 august (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Am căzut de acord pe un calendar de schimbare a întregii suprafeţe de joc în luna august, între 15 şi 26. Vine Supercupa, joacă Astra, Steaua joacă pe 16, apoi turul trei, play-off-ul, care se joacă undeva la finalul lui august. Vom face o cerere la UEFA ca să joace returul la finalul lui august, pentru că turul s-ar suprapune cu schimbarea gazonului. Nu ştiu a câta oară este, dar atât timp cât nu luăm instrumentele de întreţinere şi nu dăm unei firme specializate, care are ştiinţa necesară, nu vom avea gazon, pentru că nu este un gazon ca la ALPAB", a spus Sandu.

Mircea Sandu a afirmat că terenul de pe Arena Naţională se prezenta într-o stare foarte proastă şi era udat cu un furtun, deoarece aspersoarele erau stricate. "Că s-a stricat un aspersor, nu poate fi dat drumul la apă. Gazonul de afară e galben-maro. Terenul arăta deplorabil, se uda cu un furtunaş. Abia acum am aflat că nu s-a făcut recepţia la stadion. Pentru trei pomi uscaţi, nu pot să îi taie, pentru că au nevoie de aprobări", a completat Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici