Geoge Puşcaş ar putea fi antrenat de un fost campion mondial

Clubul de fotbal Bari, care activează în a doua divizie a Italiei, l-a demis astăzi, oficial, pe Pasquale Marino, şi l-ar putea instalat pe Fabio Cannavaro.

88 afișări
Imaginea articolului Geoge Puşcaş ar putea fi antrenat de un fost campion mondial

Geoge Puşcaş

Demiterea lui Pasquale Marino a devenit oficială. Bari a anunţat acest lucru printr-un comunicat de presă difuzat astăzi, în jurul orei 11.00, în România: „SSC Bari anunţă că l-a eliberat pe Pasquale Marino din rolul său de antrenor principal al primei echipe”.

Fatală i-a fost lipsa rezultatelor, coroborată cu înfrângerea cu 3-0 suferită la Palermo, vinerea trecută. În Serie B, Bari este pe locul 15 din 20 de formaţii. Locurile 18-20 retrogradează direct în Serie C, iar poziţiile 16 şi 17 susţin meciuri de baraj.

Bari tocmai l-a adus de la Genoa pe internaţionalul român George Puşcaş, care a decis să plece din Serie A pentru a prinde mai multe minute, în perspectiva Euro 2024.

Orădeanul a devenit coleg cu francezul Malcom Edjouma, venit sub formă de împrumut de la FCSB. Bari va fi condusă în perioada următoare de Federico Giampaolo, antrenorul de la tineret.

Favorit să devină „principalul” echipei este Fabio Cannavaro, campion mondial cu Italia în 2006, an în care a câştigat şi „Balonul de Aur”. Italianul a fost o vreme secundul lui Cosmin Olăroiu în fotbalul arab.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici