George Becali: Adnan Aganovic va juca la Steaua. Îi mai vreau pe Ivan, Tănase şi Marin

George Becali, finanţatorul echipei FC Steaua Bucureşti, a declarat, luni, la DigiSport, că a ajuns la o întelegere verbală cu fotbalistul Adnan Aganovic, fostul mijlocaş al lui Viitorul.

612 afișări
Imaginea articolului George Becali: Adnan Aganovic va juca la Steaua. Îi mai vreau pe Ivan, Tănase şi Marin

George Becali: Adnan Aganovic va juca la Steaua. Îi mai vreau pe Ivan, Tănase şi Marin

"L-am luat pe Aganovic, joacă foarte bine mijlocaş central, poate evolua lângă Pintilii. Poate juca şi în stânga. Am vorbit cu alţi jucători de la Viitorul şi au spus că joacă mijlocaş central cel mai bine", a precizat Becali la Digisport.

La momentul plecării de la Viitorul, Aganovic era al doilea marcator al echipei, în Liga 1, cu 7 reuşite, după Florin Cernat şi Florin Tănase (8). Acesta şi-a trecut în cont şi 3 pase decisive, în cele 28 de meciuri disputate în toate competiţiile. La AEL Limassol, Adnan (28 de ani) a înscris 4 goluri în 15 meciuri.

Finanţatorul echipei bucureştene a vorbit şi despre alte ţinte de transfer: "Sunt 3 jucători pe care eu îi vreau: Andrei Ivan, Florin Tănase şi Răzvan Marin. Eu zic că vom oferi o sumă destul de mare pentru Marin. Gică Hagi nu e omul cu care să negociezi, voi prezenta o sumă valabilă pentru valoarea acestui jucător. Craiova nu joacă în cupele europene şi va avea presiune din partea tatălui lui Ivan şi din partea jucătorului. Eu cred că o să-i dea drumul.

Negocierile cu Nathan Junior sunt avansate. Îi lăsăm să se mai gândească. Nu ne-am înţeles la 100.000. Am dat 200.000 de euro la semnătură şi voia şi impresarul 100.000 de euro. Am zis că eu nu dau la agent suma asta, să se mai gândească. Achim este un alt jucător care ne interesează".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici