George Becali: I-am luat pe Achim şi Aganovic. E posibil să mai luăm un atacant

George Becali, finanţatorul clubului Steaua Bucureşti, a anunţat, joi, transferurile fotbaliştilor Vlad Achim de la FC Voluntari şi Adnan Aganovic de la AEL Limassol, ambii evoluând în sezonul trecut din Liga 1 la formaţia constănţeană FC Viitorul.

393 afișări
Imaginea articolului George Becali: I-am luat pe Achim şi Aganovic. E posibil să mai luăm un atacant

George Becali: I-am luat pe Achim şi Aganovic. E posibil să mai luăm un atacant

Becali susţine că nimic nu se mai poate întâmpla ca mutările să pice, iar Aganovic va ajunge în această seară (n. red - joi) în cantonamentul Stelei din Slovenia. Acesta a mai spus că transferurile lui Achim şi Aganovic ar putea fi ultimele realizate de Steaua în această vară, fiind convins că lotul este suficient de puternic pentru ca roş-albaştrii să recâştige titlul pierdut în dauna Astrei în sezonul trecut.

"I-am luat pe Achim şi Aganovic. Acum s-a rezolvat, vine şi Aganovic în seara asta. Merge în cantonament. Le-am spus lui MM (n. red - Mihai Stoica) şi Reghe să nu mai ceară niciun jucător! Ce s-a întâmplat anul trecut m-a făcut să cred că nu mai ştiu fotbal. Cred totuşi că avem o echipă puternică, deşi o spun cu jumătate de gură. Ce s-a întâmplat anul trecut m-a destabilizat.

Avem în faţă Hamroun, Stanciu, Chipciu şi Popa, de care cred că sunt de mare valoare. L-am întrebat pe MM daca sunt subiectiv, dar mi-a zis că am dreptate. Acum avem şase mijlocaşi centrali. L-am luat pe Achim, care e puţin lent, dar joacă numai în faţă, are pasă, are şi tehnică. Avem fundaşi centrali buni şi laterali, zic eu. Nu înţeleg cum să nu avem rezultate cu echipa asta.Ei (Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf) nu mai au voie să ceară (jucători), dar eu am voie să caut", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Totuşi, se pare că singurul post pe care Steaua ar mai putea efectua un transfer ar fi cel de atacant. În prezent, pe postul de atacant Steaua îi are pe Bojan Golubovic, sosit liber de contract în această vară, şi pe tânărul Cristiano Onţel, promovat anul trecut de la echipa de juniori. "Dacă Dumnezeu mă va îndruma să mai iau un atacant, e posibil, dar să nu mai plângă pentru vreun jucător", a conchis Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici