George Ogăraru: Am pierdut un meci important, într-un moment crucial pentru Steaua

Fundaşul George Ogăraru a declarat, vineri, după înfrângerea în faţa formaţiei Rapid, scor 1-2, în etapa a XXXI-a a Ligii I, că formaţia Steaua a pierdut un meci important, "într-un moment crucial".

3 afișări

"Normal că este supărare mare în vestiar, pentru că am pierdut acest meci important, într-un moment crucial pentru noi. Este durerors că nu am reuşit să câştigăm pe teren propriu. Pentru UEFA mai sunt şanse, dar trebuie să câştigăm următoarele meciuri. Locul 6 nu este unul pentru Steaua, dar aici suntem acum şi trebuie să facem tot posibilul să urcăm cât mai sus. În această partidă, Spadacio a făcut diferenţa, pentru că a marcat două goluri, iar noi nu am reuşit acest lucru, deşi am avut multe ocazii de a marca", a spus jucătorul stelist.

Ogăraru a menţionat că, din vară, va reveni la Ajax Amsterdam, echipă de la care a fost împrumutat la Steaua în acest sezon. "Eu mă voi întoarce la Ajax, cred că este destul de clar că nu mai sunt dorit la Steaua. Nu am regretat niciodată că m-am întors la Steaua, pentru că am ales cu sufletul să vin aici, iar alegerile făcute cu sufletul nu le pot regreta", a mai spus fundaşul Stelei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici