George Puşcaş a semnat cu echipa engleză Reading

George Puşcaş (23 de ani) a devenit noul jucător al celor de la Reading, miercuri seară. Clubul din liga a doua engleză a anunţat că românul a semnat un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane.

136 afișări
Imaginea articolului George Puşcaş a semnat cu echipa engleză Reading

George Puşcaş a semnat cu echipa engleză Reading

Atacantul a efectuat vizita medicală şi a semnat contractul cu Reading. Potrivit presei din Anglia, Reading a plătit aproximativ 8 milioane de lire sterline celor de la Inter Milano.

Conform presei internaţionale, internaţionalul în vârstă de 23 de ani a fost dorit şi de o rivală din campionat a lui Reading, Birmingham, dar clubul nerazzurro a preferat să meargă pe a doua oferă venită din Anglia.

“George este tânăr, cu foame de success, un atacant talentat cu un instinct de marcator. Fără goluri nu se pot câştiga meciuri, iar acum avem mai multe opţiuni din care să alegem pentru ultima treime. Sunt nerăbdător să îl prezint lotului”, a declarat manager-ul lui Reading, Jose Gomes.

„Toate echipele au nevoie de goluri, iar noi avem un nou tânăr atacant talentat în persoana lui George Puşcaş, care poate îndeplini această sarcină. Sunt bucuros să-l avem pe Madejski Stadium şi sunt nerăbdător să-l vâd jucând pentru Reading”, a declarat şi Nigel Howe, directorul executiv al lui Reading.

Reading este antrenată, din decembrie 2018, de portughezul de 48 de ani, Jose Manuel Gomes, iar ultima dată când a promovat în Premier League s-a întâmplat în anul 2012. În 1927 şi 2015 a reuşit să ajungă până în semifinalele Cupei Angliei, acestea fiind cele mai mari performanţe ale echipei.

În această vară, George Puşcaş s-a pregătit alături de Inter Milano, mergând în cantonamentul din Singapore, dar şi în Londra, acolo unde a îmbrăcat pentru ultima dată tricoul negru-albastru. Atacantul a evoluat în ultimele 45 de minute ale amicalului cu Tottenham şi a ratat primul penalty al echipei.

În sezonul trecut, Puşcaş a evoluat pentru Palermo, formaţie pentru care a jucat în 33 de meciuri şi a marcat de 9 ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici