Georgescu i-a anunţat pe jucătorii de la Dacia că Sorin Cârţu şi-a dat demisia

Primarul oraşului Mioveni, Ioan Georgescu, i-a anunţat, duminică seară, pe jucătorii echipei Dacia că antrenorul Sorin Cârţu a demisionat.

12 afișări
Imaginea articolului Georgescu i-a anunţat pe jucătorii de la Dacia că Sorin Cârţu şi-a dat demisia

Georgescu i-a anunţat pe jucătorii de la Dacia că Sorin Cârţu şi-a dat demisia (Imagine: Mediafax Foto)

Georgescu, care este şi preşedinte al Consiliului Diector al clubului, i-a convocat pe jucători la hotelul în care aceştia stau în cantonament şi le-a transmis că Sorin Cârţu a demisionat şi a plecat la Craiova.

Potrivit unor surse din cadrul grupării Dacia, Sorin Cârţu s-ar fi certat cu finanţatorul Gigi Neţoiu, după meciul cu Farul, pierdut cu scorul de 2-3, la care tehnicianul nu a stat pe bancă.

Antrenorul secund Marius Stoica a declarat, la finalul meciului pierdut în faţa Farului (scor 2-3) că tehnicianul Sorin Cârţu a avut probleme medicale şi a putut conduce de pe bancă.

Surse din cadrul grupării Dacia arătau că finanţatorul Gigi Neţoiu şi Sorin Cârţu au urmărit meciul de la un hotel de la Ştefăneşti, locul de cantonament al Daciei, iar tehnicianul l-a sunat pe secundul Fane Ţâră, căruia îi transmitea ce schimbări să facă.

În cursul zilei de luni, oficialii Daciei vor decide cine se va ocupa de echipă până la finalul sezonului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici