Georgiana Paic, medalie de argint la CE de lupte

Sportiva Georgiana Paic a obţinut medalia de argint la Campionatele Europene de lupte, fiind învinsă, vineri, în finala categoriei 59 de kilograme a competiţiei de la Dortmund.

35 afișări

Sportiva în vârstă de 26 de ani a avut un parcurs fără greşeală până în ultimul act. Georgiana Paic le-a învins, pe rând, pe spaniola Berta Rodriguez Toledano, în optimi, apoi a trecut de Adeline Vescan (Franţa), în sferturi, pentru ca în semifinale să dispună şi de Ganna Vasylenko (Ucraina).

În finală, Paic a fost depăşită de Yuliya Ratkevich, din Azerbaidjan, care eliminase în fazele preliminare sportive din Italia, Ungaria şi Marea Britanie.

Tot vineri, Elena Mudrag (cat. 72 kg) şi Mihaela Panait (63 kg) au fost eliminate în fazele preliminare.

Cu medalia de argint a Georgianei Paic, zestrea de trofee a delegaţiei României a ajuns la patru, după cea de argint a Esterei Dobre (categoria 51 kg) şi cele de bronz obţinute de Cristina Croitoru (48 kg), respectiv Ştefan Gheorghiţă (84 kg).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici