Gerard Pique şi-a prelungit până în 2019 contractul cu FC Barcelona (oficial)

Fundaşul spaniol al formaţiei FC Barcelona, Gerard Pique, şi-a prelungit cu patru ani contractul care îi expira în această vară, noua înţelegere fiind valabilă până la 30 iunie 2019, informează site-ul oficial al grupării catalane.

103 afișări
Imaginea articolului Gerard Pique şi-a prelungit până în 2019 contractul cu FC Barcelona (oficial)

Gerard Pique (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Barca trebuie să fie în vârf, iar noi toţi avem ingredientele pentru a ne întoarce acolo", a spus Pique, care a semnat contractul în cursul zilei de duminică.

În cazul în care îşi va duce contractul până la capăt, Pique va avea 11 ani petrecuţi la FC Barcelona din cei 32 pe care îi va împlini în 2019. "E un mare impuls pentru mine să ştiu că îmi voi continua cariera aici. Sper să avem aceleaşi succese ca şi până acum", a completat Pique.

Preşedintele grupării catalane, Josep Maria Bartomeu, îl consideră pe Gerard Pique cel mai bun fundaş din lume. "Este foarte important să confirmăm poziţia lui Gerard Pique la Barcelona. El este cel mai bun fundaş central din lume. El este o parte importantă a proiectului de la FC Barcelona", a adăugat Bartomeu.

Gerard Pique, în vârstă de 27 de ani, evoluează la FC Barcelona din 2008. El a mai evoluat pentru Manchester United şi Real Zaragoza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici