Germanii Aliona Savcenko şi Robin Szolkowy, campioni mondiali în proba de perechi

Germanii Aliona Savcenko şi Robin Szolkowy au câştigat al treilea titlu mondial din carieră în proba de perechi, joi, în cadrul Campionatelor Mondiale de patinaj artistic de la Moscova, informează AFP.

3 afișări

Cuplul german şi-a asigurat medalia de aur, cu un total de 217,85 de puncte, fiind urmat în clasament de perechea rusă Tatiana Volosozhar/Maxim Trankov (210,73 puncte) şi cuplul chinez Qing Pang/Jian Tong (204,12 puncte).

Tot joi, canadianul Patrick Chan a devenit campion mondial la patinaj artistic, el terminând pe primul loc programul liber, cu un total de 280,98 puncte.

Singura reprezentantă a României la CM de patinaj artistic de la Moscova, Sabina Măriuţa, nu s-a calificat pentru programul scurt al concursului feminin, ocupând marţi, locul 14 în preliminarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici