Gestul stupid pentru care Neymar, jucătorul de 222 de milioane de euro, poate rata finala Ligii Campionilor

  • PSG s-a calificat în premieră în finala Champions League după 3-0 cu RB Leipzig
  • Neymar are emoţii pentru prezenţa în ultimul act după ce a încălcat protocolul anti-Covid
  • Starul brazilian a făcut schimb de tricouri cu un adversar, lucru interzis de către UEFA
2057 afișări
Imaginea articolului  Gestul stupid pentru care Neymar, jucătorul de 222 de milioane de euro, poate rata finala Ligii Campionilor

Gestul stupid pentru care Neymar poate rata finala Ligii Campionilor

 
PSG s-a calificat pentru prima dată în finala Champions League, dar poate să rămână fără cel mai scump jucător din istorie. Neymar a comis-o după victoria categorică cu Leipzig. A făcut schimb de tricouri cu un jucător de la Leipzig. Acum riscă să primească o sancţiune disciplinară.
 
Neymar n-a marcat cu Leipzig, dar l-a impresionat pe tânărul antrenor al nemţilor.
 
 JULIAN NAGELSMANN - antrenor Leipzig: ”Neymar a avut câteva situaţii în care a driblat uimitor, are nişte momente speciale, nu exact ştiu exact cum face dar parcă a costat câţiva euro”.
 
Neymar a costat clubul PSG 222 de milioane de euro prin transferul de la Barcelona, dar se pare că o mare parte din sumă a fost amortizată prin vânzările de materiale promoţionale inclusiv tricouri. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici