Gheorghe Hagi a fost desemnat din nou antrenorul echipei ideale a etapei în Superligă

Una din cele mai diverse echipe ideale a sezonului, din punct de vedere al cluburilor reprezentate, cea a ultimei etape a sezonului regulat, a Superligii are în componenţă jucători de la 7 echipe. LPF l-a desemnat şi de data aceasta ca antrenor al etapei pe Gheorghe Hagi.

92 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi a fost desemnat din nou antrenorul echipei ideale a etapei în Superligă

Gheorghe Hagi desemnat din nou antrenorul echipei ideale a etapei în Superligă

Alături de Rege, au mai prins cel mai bun unsprezece la finalul rundei alţi doi jucători de la Farul Constanţa. Câte doi reprezentanţi mai au şi CFR Cluj, Universitatea Craiova şi FCSB.

Echipa ideală a etapei a 30-a:

Portar
Mihai Popa (FC Voluntari / 22 de ani) - A fost portarul cu cele mai multe şuturi respinse - 6.

Fundaşi
Cristian Manea (CFR Cluj / 25 de ani) - Trece prin cea mai bună perioadă din carieră. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.
Paul Papp (Petrolul / 33 de ani) - Experimentatul fundaş transferat în iarnă de Petrolul a dat siguranţă defensivei, ploieştenii întorcându-se de la Piteşti fără gol primit.
Yuri Matias (CFR Cluj / 28 de ani) - A fost jucătorul cu cele mai multe dueluri câştigate - 19, dintre care 13 aeriene.
Andrei Borza (Farul / 17 ani) - Puştiul dobrogenilor a făcut un nou meci foarte bun. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă.

Mijlocaş
Andrei Artean (Farul / 29 de ani) - A marcat un gol şi a depus un efort fantastic la centrul terenului.
Alexandru Creţu (Universitatea Craiova / 30 de ani) - Introdus în repriza secundă, a fost decisiv cu un nouă pasă decisivă, a treia din acest sezon.
Darius Olaru (FCSB / 25 de ani) - Căpitanul roş-albaştrilor a făcut un nou meci consistent. A reuşit a cincea pasă decisivă din ediţia curentă.

Atacanţi
Silviu Balaure (FC Hermannstadt / 27 de ani) - A pus presiune permanentă pe adversari. Este un jucător care se pliază perfect pe stilul impus de Marius Măldărăşanu.
Elvir Koljic (Universitatea Craiova / 27 de ani) - Vârful oltenilor a marcat golul victoriei. A fost a 30-a reuşită din carieră în principala competiţie din România.
Octavian Popescu (FCSB / 20 de ani) - Pe lângă golul marcat, a fost implicat total, dovadă şi indexul Instat – 278, cel mai bun din runda a 30-a.

Antrenorul Etapei
Gheorghe Hagi (Farul / 58 de ani - FOTO) - Condusă perfect de pe margine, Farul s-a impus în singurul duel din această etapă între echipele din top 5 şi intră în play-off de pe prima poziţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici