Gheorghe Hagi confirmă oferta Fiorentinei pentru fiul său: Ianis e valoros, o să anunţăm când va semna

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a confirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că gruparea italiană Fiorentina este interesată de transferul fiului său Ianis, însă a precizat că mijlocaşul de 16 ani se va transfera la un club unde este sigur că se va dezvolta ca jucător.

230 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi confirmă oferta Fiorentinei pentru fiul său: Ianis e valoros, o să anunţăm când va semna

Ianis Hagi (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Ianis e dorit. Sunt pe masă anumite lucruri. Le analizăm şi vom lua o decizie. E curtat de anul trecut din vară şi cu siguranţă o să tragem o concluzie. Când va semna ceva, o să anunţăm. Noi ştim că l-am crescut foarte bine. Sunt mândru de el, de tot ce a făcut şi de ce face. El e valoros, costă şi o să facă bine academiei", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a afirmat că va decide împreună cu Ianis la ce echipă se va transfera fiul său. "Oferta pentru Ianis trebuie să fie de la un club care investeşte în jucători şi care lucrează cu mintea jucătorului. După aia, tehnica, tactica se învaţă. Trebuie să antrenezi mintea, să proceseze. Eu cred că al meu are, cred că e bun. În rest, va evolua pe parcurs. El e copilul meu, am jucat şi eu fotbal şi împreună vom hotărî ce e bine pentru el şi pentru viitorul lui. Vom reflecta în perioada următoare. Ianis va avea drumul lui, depinde de el", a completat Hagi.

Presa italiană anunţase săptămâna trecută că Ianis Hagi va evolua din luna iunie pentru gruparea Fiorentina, la echipa Primavera a clubului italian. "Confirmată venirea lui Ianis Hagi (fiul lui Gheorghe), care va sosi în iunie în schimbul unei sume ce nu este departe de un milion de euro", a notat site-ul italian.

Ianis Hagi, născut în 1998, face parte din echipa naţională under 17 a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici