Gheorghe Hagi, declarat antrenorul echipei ideale a etapei a 9-a din play-off

Câştigarea partidei cu FCSB şi implicit a campionatului i-au adus lui Gheorghe Hagi un nou titlu de antrenor al echipei ideale al etapei a 9-a din play-off-ul şi play-out-ul Superligii. Alături de el au prins loc trei jucători de la Farul Constanţa, alături de alţii trei de la CFR Cluj.

172 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi, declarat antrenorul echipei ideale a etapei a 9-a din play-off

Gheorghe Hagi declarat antrenorul echipei ideale a etapei a 9-a din Superligă

Echipa ideală a etapei a 9-a din play-off şi play-out:

Portar
Andrei Gorcea (U Cluj) - A contribuit la succesul Universităţii Cluj cu patru intervenţii, dar şi cu o pasă de gol.

Fundaşi
Costinel Tofan (FC Argeş) - A marcat primul gol din carieră în Superliga României, reuşita sa deschizând drumul piteştenilor spre o victorie mare.
Andrei Burcă (CFR 1907 Cluj) - Experimentatul fundaş a câştigat toate cele 10 dueluri din defensivă în care a fost implicat.
Jeremy Huyghebaert (FC U Craiova 1948) - Utilizat ca fundaş central, s-a achitat bine de sarcinile trasate de antrenor.
Andrei Borza (Farul Constanţa) - Un nou meci mare făcut de puştiul lui Hagi, care şi-a trecut în cont o nouă pasă de gol.

Mijlocaşi
Alexandru Creţu (Universitatea Craiova) - A depus un efort mare pe toată durata meciului. A marcat golul victoriei.
Tudor Băluţă (Farul Constanţa) - A marcat pentru a cincea oară în ediţia curentă, în care mai are şi cinci pase decisive.
Lovro Cvek (CFR 1907 Cluj) - O evoluţie consistentă. A reuşit 14 recuperări, dintre care 11 în jumătatea adversă.

Atacanţi
Louis Munteanu (Farul Constanţa) - A marcat golul care a declanşat sărbătoarea la Ovidiu.
Andrei Ivan (Universitatea Craiova) - Cu dubla din Giuleşti, căpitanul Universităţii Craiova a ajuns la 14 goluri în acest sezon.
Claudiu Petrila (CFR 1907 Cluj) - Gol marcat şi contribuţie decisivă la a doua reuşită.

Antrenorul Etapei
Gheorghe Hagi – Şi-a arătat din nou clasa de mare antrenor! A schimbat la timp şi inspirat, iar rezultatul s-a văzut imediat pe teren.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici