Gheorghe Hagi, din nou antrenorul echipei ideale în Superligă

  • Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat marţi, după finalul rundei a 12-a a Superligii la fotbal masculin, cel mai bun unsprezece al etapei.
  • Gherghe Hagi a fost desemnat antrenorul echipei etapei, care are în componenţă jucători de la 9 cluburi din Superligă.
128 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi, din nou antrenorul echipei ideale în Superligă

Singurele echipe care au câte doi componenţi în cel mai bun unsprezece sunt Universitatea Cluj şi Rapid Bucureşti, aceasta fiind cea mai omogenă selecţie din acest sezon, din acest punct de vedere.

Echipa ideală a etapei a 12-a:

Portar

Jesús Fernández (FC Voluntari) - A închis perfect poarta. Printre intervenţiile sale se numără şi un penalty apărat.

Fundaşi

Dorinel Oancea (Universitea Cluj) - Intrat pe parcursul primei reprize, a dominat flancul drept, fiind implicat în multe dintre acţiunile iniţiate de clujeni.
Alexandru Benga (UTA Arad) - Experimentatul fundaş arădean a făcut faţă cu brio atacurilor adverse, mai ales pe final de meci, când UTA a rămas în inferioritate numerică.
Ionuţ Larie (Farul Constanţa) - Căpitanul dobrogenilor a marcat golul care le-a asigurat constănţenilor o victorie importantă în lupta pentru atingerea obiectivului.
Costin Amzăr (Dinamo Bucureşti) - A fost printre cei mai buni jucători din derby-ul de pe Arena Naţională, meci în care a făcut excelent ambele faze de joc.

Mijlocaşi

Dan Nistor (Universitatea Cluj) - A scos penalty-ul pe care tot el l-a transformat. A ajuns la şapte goluri în ediţia curentă, depăşind cel mai bun sezon al său la acest capitol (şase goluri pentru Pandurii în ediţia 2012-2013).
Mihai Lixandru (FCSB) - Titularizat pentru prima dată în linia mediană, a înscris golul care le-a adus roş-albaştrilor trei puncte.
Alexandru Ioniţă (FC Rapid 1923) - A făcut unul dintre cele mai bune meciuri de la revenirea în Giuleşti. Cu cele două reuşite, Ioniţă a ajuns la 31 de goluri marcate în 207 partide jucate în SuperLigă.

Atacanţi

Gabriel Iancu (FC Hermannstadt) - Introdus la pauză, a finalizat cu gol o acţiune personală în care şi-a pus în valoare calităţile tehnice deosebite.
Daniel Bîrligea (CFR 1907 Cluj) – Atacantul continuă evoluţiile bune din campionatul actual, în care, după ultima reuşită, a ajuns la patru goluri, patru pase decisive şi un penalty scos.
Claudiu Petrila (FC Rapid 1923) - Transferul la Rapid se dovedeşte a fi o mutare foarte inspirată. Contra celor de la Poli Iaşi, Petrila a marcat un gol, a pasat decisiv pentru 3-2 şi a scos un penalty.

Antrenorul Etapei

Gheorghe Hagi (Farul Constanţa) - A pregătit foarte bine duelul cu colegul său din Generaţia de Aur. La final, s-a bucurat de al treilea succes la rând în campionat, care-i ridică echipa pe un loc de play-off.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici