Gheorghe Hagi suspendat două etape după cartonaşul roşu primit la finalul meciului cu Hermannstadt

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat miercuri că a Comisa de Disciplină a FRF a decis suspendarea antrenorului Gheorghe Hagi pentru două etape, după ce acesta a primit cartonaş roşu după încheierea partidei dintre FC Farul Constanţa şi FC Hermannstadt.

373 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi suspendat două etape după cartonaşul roşu primit la finalul meciului cu Hermannstadt

Gheorghe Hagi suspendat două etape după cartonaşul roşu primit la finalul meciului cu Hermannstadt

În comunicatul LPF se precizează: „În temeiul art. 53.1 din RD, se sancţionează antrenorul Gheorghe Hagi cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 320 lei.”

Articolul din Regulamentul Disciplinar la care se face referire precizează că „jucătorii sau oficialii aflaţi pe banca de rezerve care protestează în mod repetat, prin cuvinte sau gesturi, la deciziile arbitrilor vor fi sancţionaţi cu suspendare pentru 2 jocuri în cazul jucătorilor şi antrenorilor şi pentru o lună în cazul oficialilor.”

Cartonaşul roşu primit de Gheorghe Hagi a venit ca urmare a protestelor adresate arbitrului partidei, la finalul meciului.

Tot miercuri, LPF a a mai anunţat că în urma deciziilor ale Comisiei de Disciplină ale FRF, Otelul Galaţi primeşte o penalitate sportivă de 5.000 lei, pentru incidentele de la meciul cu CSM Politehnica Iaşi şi Valentin Creţu (FCSB) va avea parte de o suspendare de două meciuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei.

De asemenea, jucătorii Adam Nemec (FC Voluntari) şi Pius Udeme Junior (FC Botoşani) au primit o suspendare pentru câte un joc şi câte o penalitate sportivă de 740 lei, iar Valentin Gheorghe (FC U Cluj) e sancţionat cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici