Gheorghe Mihali îşi va da demisia

Un grup de aproximativ 50 de suporteri ai Universităţii Cluj a întrerupt antrenamentul de luni al echipei şi i-a cerut antrenorului Gheorghe Mihali să renunţe la funcţie, iar acesta a spus că va demisiona.

40 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Mihali îşi va da demisia

Gheorghe Mihali îşi va da demisia (Imagine: Mediafax Foto)

După aproximativ zece minute de la startul antrenamentului echipei Universitatea Cluj, desfăşurat pe stadionul "Ion Moina", un grup format din 50 de suporteri a întrerupt şedinţa de pregătire dorind să aibă o discuţie cu antrenorul Gheorghe Mihali. Tehnicianul i-a trimis pe jucători la vestiare şi, după ce a discutat cu fanii, a spus că-şi va prezenta demisia în cursul zilei de marţi. Mihali a fost acuzat de fani că "a pierdut vestiarul", suporterii fiind nemulţumiţi şi de rezultatele nesatisfăcătoare din acest retur.

La faţa locului au sosit echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei, dar şi unul de la o firmă de protecţie şi pază. Unul dintre suporteri a fost urcat într-o maşină a Poliţiei, iar mai mulţi fani au fost legimaţi.

Universitatea Cluj a pierdut ultimele trei meciuri din acest campionat şi ocupă poziţia a XIV-a, prima sub locurile retrogradabile, în clasamentul Seriei a II-a din Liga a II-a, cu 26 de puncte acumulate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici