Gheorghe Mulţescu: Construim, aducem mingea în faţa porţii, dar nu marcăm

Antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, Gheorghe Mulţescu, a pus înfrângerea cu Astra Giurgiu, suferită sâmbătă, scor 1-3, pe seama ratărilor jucătorilor săi.

2 afișări

"Construim, aducem mingea în faţa porţii, dar nu marcăm. Avem ocazii de gol, dar uite că nu reuşim să înscriem. Am fost la cârma jocului, am ratat de toate şi un penalty. Astra e o echipă bună, normal că te taxează când faci greşeli copilăreşti. E clar că nu e plăcut, dar asta este situaţia! Când nu o bagi în poartă de acolo... Noi nu putem să mai intervenim, acolo e puterea jucătorului de concentrare şi mijloacele lui de exprimare", a declarat Mulţescu, la Dolce Sport.

Mulţescu a explicat pe scurt şi motivele pentru care i-a scos încă din prima repriză pe Zlatinski şi pe Barthe: "Şi ăsta a fost motivul, dar a greşit mult. A trebuit să îl protejez, era tulburat, nu era bine nici pentru echipă. La fel şi Barthe, a greşit mult".

În final, antrenorul craiovenilor a comentat ironic atitudinea giurgiuvenilor, care nu au vrut să mai reia meciul după al doilea penalty acordat gazdelor. "Probabil o formă de protest, mă gândesc. Nu i-am văzut aşa de supăraţi şi gălăgioşi când au pierdut cu Steaua", a încheiat Mulţescu.

Formaţia CS Universitatea Craiova a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-3, cu echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a şasea din play-off-ul Ligii 1.

În clasament, CS Universitatea Craiova rămâne pe poziţia a cincea din play-off, cu 27 de puncte, la un punct de Astra Giurgiu, ocupanta ultimei poziţii din aceeaşi ierarhie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici