Gheorghe Mulţescu: Un punct ar fi fost meritat. Meritam să înscriem noi golul doi

CS Universitatea Craiova a pierdut, duminică, scor 1-2, meciul disputat cu FC Steaua în etapa a 11-a din Liga 1, iar discursul antrenorului Gheorghe Mulţescu de la final s-a învârtit în jurul greşelii comise de arbitrul Radu Petrescu.

376 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Mulţescu: Un punct ar fi fost meritat. Meritam să înscriem noi golul doi

Gheorghe Mulţescu: Un punct ar fi fost meritat. Meritam să înscriem noi golul doi (Imagine: Codrin Prisecaru/ Arhiva Mediafax Foto)

Arbitrul Radu Petrescu, influenţat şi de asistentul Adrian Ghinguleac, a dictat un penalty pentru Steaua, în minutul 75, în urma unui henţ comis de Acka la marginea careului de 16 metri. Tehnicianul oltenilor susţine că că eroarea nu este o coincidenţă, că echipa sa ar fi meritat un punct, dar şi că CS U Craiova ar fi trebuit să primească un penalty la faza în care Tamaş l-a tras de tricou în careu pe Nuno Rocha.

"Ce să mai discut? Pentru mine e un deja-vu! La Timişoara am avut la fel, două penalty-uri clare neacordate. Mai e vreo coincidenţă? Eu nu cred în coincidenţe. Nu are niciun rost să mai continuăm să discutăm, pentru că ne batem cu morile de vânt. E inimaginabil! Nu a văzut toată lumea?

Un punct ar fi fost meritat. Sigur, nu am avut precizia să înscriem golul doi, dar, din câte am înţeles, a fost penalty la Nuno Rocha. A contat valoarea, dar şi faptul că am fost surprinşi în prima repriză. Am avut, totuşi, acţiuni. Am urcat la cârma jocului, am avut ocazii, am dat şi gol. Până la acea fază meritam să înscriem noi golul doi. Trebuie să învăţăm să jucăm împotriva a 14 jucători", a spus Mulţescu, la microfonul Dolce Sport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici