Gheorghe Slabu: Am blocat contractele jucătoarelor şi ale antrenorilor echipei Tomis Constanţa

Preşedintele şi finanţatorul clubului de handbal feminin Tomis Constanţa, Gheorghe Slabu, a declarat că a blocat contractele jucătoarelor şi ale conducerii tehnice, în urma înfrângerii suferite pe teren propriu, în faţa echipei " U"Jolidon Cluj, în Liga Naţională, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4 afișări

"Nu mai pot suporta atâta neruşinare din partea jucătoarelor. Eu nu-mi pot programa operaţiile pe care trebuie să mi le fac, iar acum trebuie să suport şi umilinţe prin presă, unde se scrie că s-ar fi vândut nu ştiu ce meciuri de către echipa mea. Nu poate exista aşa ceva, noi avem un obiectiv clar în acest sezon, calificarea într-o cupă europeană! Cum să cedăm noi meciul Clujului, în asemenea condiţii? Mai ales din cauza înfrângerii cu Clujul, s-a decis blocarea contractelor jucătoarelor şi ale conducerii tehnice. Reproşez antrenorilor că nu au reuşit să mobilizeze jucătoarele şi să pregătească partida aşa cum trebuia, pentru a câştiga. Dacă Tomis nu se va califica într-o cupă europeană, iau în calcul chiar retragerea suportului financiar. Îmi este ruşine de faptul că alte grupări din oraş, de handbal, de volei, câştigă titluri de campioană naţională, iar echipa mea nu reuşeşte nici măcar o clasare pe unul dintre primele cinci locuri în clasament", a declarat, luni, Gheorghe Slabu.

Finanţatorul a mai spus că, după finalul acestui sezon, la echipa sa nu vor mai rămâne decât patru sau cinci jucătoare din actualul lot, toate românce.

Meciul Tomis Constanţa – "U" Jolidon Cluj, disputat duminică, în cadrul etapei a XXIV-a din Liga Naţională, s-a încheiat cu scorul 25-27 (13-13).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici