Gheorghe Ştefan: Luni ne vom despărţi de antrenorul Florin Marin

Preşedintele de onoare al clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a declarat, duminică, în cadrul unei emisiuni sportive la un post de televiziune din Iaşi, că luni va renunţa la serviciile antrenorului Florin Marin.

26 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Ştefan: Luni ne vom despărţi de antrenorul Florin Marin

Antrenorul Florin Marin (Imagine: Mediafax Foto)

"Mâine (n.r. - luni) ne vom despărţi de antrenorul Florin Marin. Dacă un antrenor nu are puterea de decizie şi îi este frică de arbitri, nu are ce căuta la Piatra Neamţ. I-a fost frică să scoată echipa de pe teren la Braşov. Trebuia să scoată jucătorii de pe teren trei minute şi îi băga înapoi. Aşa trăgea un semnal de alarmă în legătură cu ce se întâmplă la Braşov. M-am săturat să fiu bătaia de joc a lui Florin Marin! Vă spun eu, jucam trei ani la Braşov cu arbitrajul ăla şi tot nu câştigam. Săptămâna viitoare voi aduce un alt antrenor la echipă", a afirmat Gheorghe Ştefan.

Oficialul nemţean a mai spus că va face memoriu la Comisia Centrală a Arbitrilor, fiind nemulţumit de prestaţia centralului Ciprian Danşa la meciul FC Braşov - Ceahlăul, scor 1-0.

"S-a văzut foarte clar că Danşa a arbitrat tendenţios. Nu e prima oară când acest arbitru greşeşte grav. Vom face memoriu împotriva lui Danşa şi aştept o decizie din partea lui Vasile Avram. Dacă ar fi după mine, eu l-aş trimite pe Danşa la DNA! Pe Ferariu l-a eliminat foarte uşor, iar la penalti a fost simulare", a explicat Gheorghe Ştefan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici