Gheorghe Ştefan: Răchită este o variantă de antrenor pentru Ceahlăul

Preşedintele de onoare al grupării Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că negociază cu Valeriu Răchită pentru ocuparea funcţiei de antrenor principal, după plecarea lui Vasile Miriuţă la CFR Cluj.

111 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Ştefan: Răchită este o variantă de antrenor pentru Ceahlăul

Valeriu Răchită (Imagine: Mircea Roşca / Mediafax Foto)

"Nu m-am decis încă, dar Valeriu Răchită este una dintre variante. Suntem în negocieri şi căutări, nu e nimic bătut în cuie. Noi vrem să luăm această decizie până pe 10 ianuarie, obligatoriu, pentru că pe 12 vine echipa la pregătire. Până pe 10 ianuarie trebuie să avem instalat antrenor nou", a declarat Ştefan.

În vârstă de 43 de ani, Valeriu Răchită a antrenat până în prezent formaţiile Petrolul Ploieşti, Chimia Brazi şi Astra Ploieşti.

Fostul antrenor al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ Vasile Miriuţă a fost numit, la începutul săptămânii, în locul lui Petre Grigoraş la conducerea tehnică a formaţiei CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici