Ghioane: CFR Cluj joacă frumos, dar Rapid are şanse mari să câştige campionatul

Mijlocaşul Tiberiu Ghioane, legitimat la Dinamo Kiev, a declarat, vineri, la Braşov, unde participă la un turneu de fotbal în sală, că lupta pentru titlu în România este foarte echilibrată, şi, deşi CFR Cluj joacă frumos, până la urmă Rapid se va impune, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare
Imaginea articolului Ghioane: CFR Cluj joacă frumos, dar Rapid are şanse mari să câştige campionatul

Ghioane: CFR Cluj joacă frumos, dar Rapid are şanse mari să câştige campionatul

"Campionatul este foarte echilibrat. CFR Cluj joacă frumos, dar cred că Rapid are mari şanse să câştige campionatul. Nu mă gândesc la o revenire la echipa naţională, eu vreau să-mi fac treaba cât mai bine la echipa mea de club, iar dacă e să fie, o să fie. Oricum, România are o grupă foarte grea la Euro-2008, depinde foarte mult de forma de moment a jucătorilor, dar e o grupă din care avem numai de câştigat. Pentru mine 2007 a fost un an bun, cu performanţe la echipa mea, şi îmi doresc ca în 2008 să fiu sănătos şi să joc din nou în Liga Campionilor", a spus Ghioane.

Mijlocaşul Florin Cernat (Hajduk Split) are alte preferinţe decât Ghioane în privinţa campioanei României. "Sunt plăcut surprins de CFR Cluj, chiar mi-aş dori să câştige campionatul", a spus Cernat.

Cernat este convins că echipa sa va câştiga turneul de fotbal în sală, deşi a recunoscut că este greu după trei zile de şorici, sarmale şi alte mâncăruri tradiţionale. La sală a fost prezent şi fiul jucătorului, Marco. Întrebat ce vrea să se facă atunci când va fi mare, acesta a răspuns: "Fotbalist la Steaua". "Ţine cu Steaua, dar cred că s-a referit la Steaua Roşie Belgrad", a glumit Florin Cernat.

Atacantul Ciprian Marica (VfB Stuttgart) a declarat că îi prinde bine mişcarea, deşi nu a exagerat cu mâncarea de sărbători: "Vreau ca 2008 să fie un an mai bun decât acesta şi să ne calificăm mai departe din grupa de la Euro-2008".

Jucătorii Florin Cernat, Tiberiu Ghioane, Ciprian Marica şi Marius Constantin (Rapid) participă la tradiţionalul turneu al vedetelor la fotbal în sală, care are loc de vineri până duminică în Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibaşi din Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici