Ghionea: Neaga s-a accidentat la antrenament

Fundaşul echipei Steaua Bucureşti, Sorin Ghionea, a declarat, miercuri, la un post de televiziune, că atacantul Adrian Neaga s-a accidentat la antrenament şi ar putea rata partida cu formaţia Universitatea Craiova, din etapa a XVI-a a Ligii I.

11 afișări
Imaginea articolului Ghionea: Neaga s-a accidentat la antrenament

Ghionea: Neaga s-a accidentat la antrenament (Imagine: Mediafax Foto)

"Neaga are o problemă medicală, dar sper să fie refăcut în timp util pentru a juca la Craiova. Nu ştiu exact ce are, dar cert e că la antrenament a căzut şi s-a accidentat", a spus Ghionea la Gsp TV.

Fundaşul stelist a afirmat că niciun jucător străin nu este marginalizat. "Probabil că unii dintre străini se simt marginalizaţi. Din punctul meu de vedere nu e nimic adevărat, pentru că şi eu aş putea să plec la altă echipă şi să fiu marginalizat. Sunt mulţi jucători care ştiu italiana şi engleza, nu e problemă cu străinii la Steaua. Înainte de a semna contractul trebuie să ştie condiţiile din România. Acum e târziu să se răzgândească", a precizat Ghionea.

Ghionea consideră că meciul de la Craiova este vital pentru Steaua: "Meciul cu Universitatea Craiova este vital pentru noi, deoarece dacă nu vom câştiga ne vom îndepărta de primul loc şi de podium. Avem de partea noastră experienţa şi maturitatea".

Jucătorul a declarat că ar pleca de la Steaua dacă ar fi o ofertă avantajoasă pentru el, dar şi pentru club. "În momentul în care vine o ofertă avantajoasă şi pentru mine şi pentru club, aş pleca de la Steaua. Dacă va veni în iarnă ceva concret, voi analiza împreună cu oficialii clubului şi voi lua o decizie", a spus Ghionea.

Partida Universitatea Craiova - Steaua Bucureşti, din etapa a XVI-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici