Gică Hagi este de părere că jucătorii de la U21 sunt mai valoroşi decât cei ai ”Generaţiei de Aur”

Gică Hagi a fost prezent la meciul care a garantat calificarea matematică a naţionalei mici la EURO, iar după partidă a ţinut să facă un anunţ surprinzător. Experienţa tinerilor lui Rădoi este cu mult peste experienţa pe care o aveau componenţii ”Generaţiei de Aur” la 21 de ani, consideră Hagi.

779 afișări
Imaginea articolului Gică Hagi este de părere că jucătorii de la U21 sunt mai valoroşi decât cei ai ”Generaţiei de Aur”

Gică Hagi este de părere că jucătorii de la U21 sunt mai valoroşi decât cei ai ”Generaţiei de Aur”

"Au mult talent, cum am avut şi noi, sunt băieţi serioşi, ştiu fotbal, au personalitate, nu au complexe. O să se creeze o nouă generaţie mai bună ca a noastră, acest turneu final este o mare experienţă, noi nu am avut-o. Au avut o grupă grea, pot să îşi construiască un viitor extraordinar, să aibă o performanţă mai mare ca a noastră. Va fi o generaţie mai bună ca a noastră, e un grup enorm de mare, o să îi tragă după ei pe cei care vin din spate”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.

Hagi a comentat şi evoluţia fiului său. L-a lăudat pentru execuţia din lovitură liberă:"E calitatea lui, a arătat-o de când era mic, una dintre calităţile lui deosebite este că bate foarte bine loviturile libere, mă bucur că am un băiat şi joacă fotbal”.

Când vine vorba de selecţionerii Isăilă şi Rădoi, Gică este de părere că au contribuit în aceeaşi măsură la calificare.

"Fantastic să continue munca extraordinară a lui Isăilă, în scurt timp a gestionat foarte bine lucrurile, eu cred că a adus personaliate foarte multă la echipă, linişte, lucruri foarte bune”, a încheiat Hagi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici