Gică Popescu: „Am aşteptat meciurile din Bundesliga ca pe desenele animate din vremea lui Ceauşescu”

  • Germania este prima ţară din Europa în care s-a reluat campionatul
  • Sâmbătă, 16 mai, a reînceput sezonul din Bundesliga, cu etapa cu numărul 26
  • Gică Popescu a declarat, în exclusivitate pentru Mediafax, că a aşteptat cu nerăbdarea startul fotbalului
  • Preşedintele clubului Viitorul a precizat că vrea să se reia Liga 1
338 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu: „Am aşteptat meciurile din Bundesliga ca pe desenele animate din vremea lui Ceauşescu”

Gică Popescu: „Am aşteptat meciurile din Bundesliga ca pe desenele animate din vremea lui Ceauşescu”

Sâmbătă, 16 mai, Germania a dat startul meciurilor de fotbal, iar toţi iubitorii sportului rege au fost cu ochii pe partidele jucate din etapa cu numărul 26. Gică Popescu, preşedintele echipei Viitorul, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Mediafax, că reluarea fotbalului i-a amintit de copilărie. Timp de două luni de zile au fost suspendate competiţiile sportive. 

„Am aşteptat meciurile din Bundesliga cum aşteptam când eram mic să mă uit 10 minute la desene animate, care se difuzau la finalul telejurnalului. M-am uitat la multe meciuri din această etapă, dar nu este acelaşi lucru ca atunci când se joacă cu stadioanele pline. Este ciudat să văd partide de fotbal fără spectatori", a declarat Gică Popescu, preşedinte Viitorul, pentru Mediafax.

Gică Popescu a precizat că Viitorul nu a trimis nicio solicitare Ligii Profesioniste de Fotbal pentru îngheţarea campionatului. Ba mai mult, preşedintele clubului din Constanţa a spus că echipa lui Hagi respectă toate măsurile date de autorităţi şi aşteaptă reluarea Ligii 1.  

„A fost o adresă din partea unui singur club, fără să aibă semnătura uneia dintre celelalte echipe. Toate cluburile din Liga 1 sunt în cantonament şi se pregătesc pentru reluarea campionatului.

Toţi vrem reluarea campionatului, dar nu oricum. Nu putem să ţinem jucătorii închişi ca pe nişte animale şi să îi scoatem doar aşa la meciuri. Fotbaliştii trebuie să fie în condiţii bune pentru a putea relua campionatul. Şi aici mă refer şi la condiţii bune de sănătate, dar şi de natură umană. După 9 săptămâni cât au stat copiii ăştia închişi în casă, să-i mai ţinem încă 4 săptămâni în camerele de hotel? 

Întreb de o lună de zile, de ce trebuie să îi ţinem ca pe animale, închişi în camere? De ce nu pot coborî în barul hotelului, hotelul fiind închis? De ce nu pot sta împreună, de ce nu pot juca împreună pe play-station, de ce nu pot vedea meciurile din Bundesliga împreună?

Am crezut că visez urât când am văzut ce se întâmplă”, spune a declarat Gică Popescu, preşedinte Viitorul, pentru Mediafax.

Viitorul urmează să efectueze miercuri, 20 mai, al doilea test pentru coronavirus. Ultimul test este programat pe 27 mai. Până la acest moment niciun jucător nu a fost testat pozitiv şi niciunul nu prezintă simptome asociate cu cele ale noului virus. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici