Gică Popescu se implică în găzduirea unei mari competiţii sportive în România. Va fi transmisă de peste 70 de posturi TV

Rămas consilier al premierului României, fostul internaţional l-a primit astăzi pe preşedintele Federaţiei Europene de Atletism.

3897 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu se implică în găzduirea unei mari competiţii sportive în România. Va fi transmisă de peste 70 de posturi TV

Popescu, la masa discuţiilor FOTO: Facebook Gheorghe Popescu

Gică Popescu, preşedinte la clubul de fotbal Farul Constanţa, activează în sportul românesc şi din postura de consilier onorific al premierului, funcţie pe care o ocupă începând din ianuarie 2018, când a fost numit de pesedistul Mihai Tudose în comitetul pentru organizarea Euro 2020 (AICI, detalii).

„Baciul” a stat alături de liberalul Nicolae Ciucă, cei doi fiindu-i gazdă astăzi preşedintelui Federaţiei Europene de Atletism, Dobromir Karamarinov. Lângă aceştia a luat loc la masă Anişoara Cuşmir - Stanciu, preşedintele Federaţiei Române de Atletism.

Cu toţii au pus la cale detaliile organizării Campionatului European de Atletism U 20 - Cadeţi, competiţie găzduită de Cluj.

Am avut astăzi onoarea de a participa alături de domnul Prim – Ministru Nicolae Ciucă la o şedinţă cu preşedintele Federaţiei Europene de Atletism, Dobromir Karamarinov. La întâlnire a luat parte şi preşedintele Federaţiei Române de Atletism, marea noastră sportivă Anişoara Cuşmir – Stanciu. Dialogul a vizat organizarea anul viitor la Cluj – Napoca a Campionatului European de Atletism U 20 - Cadeţi. „România are recunoaşterea internaţională a rezultatelor obţinute de atleţii noştri de-a lungul istoriei. Este important ca tânăra generaţie să cunoască şi să se inspire din modelele oferite de sportivii noştri de aur, precum preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Anişoara Cuşmir – Stanciu, campioană olimpică în 1984 la săritura în lungime şi deţinătoare a patru recorduri mondiale”, l-am auzit declarând pe domnul prim – ministru. Peste 2.000 de sportivi şi membri ai delegaţiilor va găzdui Clujul. Vom fi bucuroşi să-i primim! Competiţia va fi transmisă de aproximativ 70 de posturi TV”, a scris Popescu pe Facebook. 

Aseară, „Baciul” se afla în Slovacia, urmărind alături de soţie evoluţia fiului, Nicolas, în meciul de fotbal România - Franţa 1-2, de la Campionatul European U19.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici