Gigel Bucur: Nu ştiu dacă sunt apt pentru meciul cu CFR Cluj

Atacantul formaţiei FC Timişoara, Gigel Bucur, a declarat, marţi, că nu ştie dacă va putea evolua în partida cu CFR Cluj, după ce s-a accidentat la gleznă în partida cu Farul Constanţa, terminată cu scorul de 1-1.

48 afișări
Imaginea articolului Gigel Bucur: Nu ştiu dacă sunt apt pentru meciul cu CFR Cluj

Gigel Bucur: Nu ştiu dacă sunt apt pentru meciul cu CFR Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt mai bine, dar oricum trebuie să mai iau pauză vreo două-trei zile şi în funcţie de cum mă simt îmi pot da seama dacă sunt apt pentru meciul de duminică. Deocamdată nu se ştie nimic sigur, să îmi fac şi un film şi vom vedea", a spus Bucur.

Atacantul timişorenilor speră ca echipa sa să obţină un rezultat bun împotriva formaţiei CFR Cluj şi ar dori ca stadionul Dan Păltinişanu să fie plin. "Sperăm ca CFR Cluj să nu câştige nici de data asta pe terenul nostru, de fapt nici nu ne interesează de ei, ne interesează de noi, să ne simţim cât mai bine, să fim motivaţi, concenraţi şi să scoatem un rezultat mare cum de atfel am scos în ultimul timp cu echipele mari. Pe teren propriu suntem o echipă destul de redutabilă", a adăugat Bucur.

Jucătorul formaţiei FC Timişoara nu a uitat de egalul de la Constanţa, din etapa precedentă, şi consideră că nu doar greşelile de arbitraj au făcut ca bănăţenii să nu câştige acea partidă: "A avut şi arbitrul conribuţia lui, dar părerea mea e că şi noi am greşit, ne-am relaxat a doua repriză, am crezut că e meciul rezolvat şi din păcate nu a fost, ne pare rău că am luat doar un punct. Cred că am fi meritat mai mult în meciul de sâmbătă".

Un alt atacant al formaţiei FC Timişoara, Dejan Rusici, a declarat că partida cu CFR Cluj va fi una dificilă, împotriva unui adversar puternic. "Cu siguranţă va fi un derbi mare. Întâlnim un adversar bun, s-a văzut asta în ultimele lor partide. Au avut un anumit număr de victorii şi rezultate pozitive, dar eu spun că trebuie să câştigăm acest meci. Suntem capabili, iar în cazul în care învingem pe CFR putem ajunge în fruntea clasamentului. Nu trebuie să ne gândim foarte mult la jocul lor, trebuie să ne concentrăm asupra evoluţiei noastre, jucăm acasă şi sunt convins că aici nimeni nu ne poate bate", a spus Rusic.

Slovenul consideră că echipa sa nu trebuie să se bazeze pe faptul că CFR ar putea fi obosită după ce va evolua miercuri în Liga Campionilor, în deplasare, cu Girondins Bordeaux. "Nu trebuie să contăm pe acest presupus avantaj. S-ar putea să se cunoască la ei faptul că sunt obosiţi, însă noi nu trebuie să ne gândim la asta, că au jucat în Liga Campionilor sau că sunt obosiţi", a afirmat Rusic.

Partida FC Timişoara - CFR Cluj se va juca duminică, de la ora 21.00, pe stadionul Dan Păltinişanu, în etapa a XII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici