Gigi Becali: Băjenaru se va transfera la Astra, iar Martinovici va pleca şi el

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că jucătorii Liviu Băjenaru şi Novak Martinovici vor părăsi gruparea bucureşteană, primul urmând să plece la Astra Ploieşti.

286 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Băjenaru se va transfera la Astra, iar Martinovici va pleca şi el

Gigi Becali: Băjenaru se va transfera la Astra, iar Martinovici va pleca şi el (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Vor pleca Băjenaru şi Martinovici. Popa (n.r. - Dorinel Popa) este un jucător de rezervă. Pentru Băjenaru m-am înţeles cu Ioan Niculae, mi-a spus că Şumudică îl vrea la Astra. Eu nu-l dădeam, dar dacă antrenorul nu îl bagă nici la 1-0, 2-0 sau 3-0, înseamnă că nu are valoare. I-am zis lui Niculae să îmi dea banii pe care i-am dat pe el şi mai pierd eu cei 50.000 de euro pe care i-am dat deja băiatului. E tânăr şi e jignitor să-i cer banii pe care i-am dat deja", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că va negocia cu Pandurii Târgu Jiu un eventual transfer al atacantului Stojan Vranjes.

"E posibil să îl luăm pe Vranjes, dar o să negociez azi cu Condescu. A zis că orice jucător de la Lignitul Oltenia este de vânzare. Dacă ne înţelegem bine, dacă nu, iar bine. Oricum acum nu mai ducem lipsă de valori. Dacă Dumnezeu nu vrea să fie cu Steaua, nu va fi. El mi-a spus să îi iau pe jucătorii ăştia şi să fac o echipă", a completat Becali.

Finanţatorul stelist nu se teme de partida cu Universitatea Cluj, programată în etapa a treia a Ligii I.

"Jucăm unde vrea Walter, dacă nu vrea la Constanţa, atunci vom juca la Ploieşti. Dacă te bate «U» Cluj nu mai poţi ridica pretenţii. Walter are o filosofie bună, stă tot timpul cu jucătorii. Cum să mă bată Universitatea Cluj când el dă pe cinci jucători cât dau eu pe unul. Nu poţi să baţi pe Steaua cu jucători de 25.000, 50.000, când eu dau pe unul 800.000 sau un milion. Dacă mă bate Clujul vreţi să înnebunesc?", a adăugat Becali.

Gigi Becali a precizat că s-a decis să transfere mai mulţi jucători după Supercupa României, pierdută la 17 iulie la Piatra Neamţ.

"Am fost dezamăgit de lipsa de valoare. Mi-am dat seama la meciul cu Oţelul Galaţi şi de aceea nu l-am criticat pe Roni Levi. Am văzut atitudine, jucătorii vor, dar nu pot. Nu mai vreau la Steaua tot felul de permutări, aranjamente şi experimente. La toate echipele mari se ştie primul 11. Brandan va juca fundaş stânga, iar Bănel, Bourceanu, Prepeliţă şi Tănase la mijloc. Acum Steaua nu mai poate fi învinsă cu Prepeliţă şi Bourceanu", a subliniat Becali, care aşteaptă ca FIFA să decidă dacă brazilianul Junior Moraes va putea fi legitimat de ŢSKA Sofia, iar apoi să-l aducă la Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici