Gigi Becali, criticat de un fost jucător al FCSB: „Nu-şi dă seama cât de rău afectează clubul”

  • Aymen Tahar (30 de ani) a evoluat la două echipe din Liga 1, Gaz Metan şi FCSB
  • Mijlocaşul englez de origine algeriană a povestit pentru The Guardian despre experienţa în România
  • Aymen Tahar a fost surprins de atitudinea lui Gigi Becali
247 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, criticat de un fost jucător al FCSB: „Nu-şi dă seama cât de rău afectează clubul”

Sursa foto: profimedia

Aymen Tahar a rămas marcat de experienţa trăită la FCSB. Mijlocaşul englez de origine algeriană a evoluat timp de şase luni la gruparea patronată de Gigi Becali, în perioada iulie 2015 - ianuarie 2016. Jucătorul de 30 de ani a ajuns la FCSB, după trei ani jumătate petrecuţi la Gaz Metan Mediaş.   

"Este incredibil cât de mare este clubul Steaua. Dacă ar fi să compar, pot spune că este mai mare decât Manchester United, probabil 60% din populaţie susţine Steaua. Toate meciurile din deplasare se jucau cu porţile închise pentru că toată lumea voia să vadă echipa Steaua. Îmi părea rău de jucătorii importanţi pentru că toată lumea se uita la ei, oriunde se aflau, la mall sau la restaurant", a declarat Aymen pentru The Guardian.

Tahar a trecut şi el prin furia lui Becali. A fost ameninţat că i se va tăia salariul şi nu va mai îmbrăca niciodată tricoul roş-albastru. 

"Am pierdut cu Rosenberg în Europa League. Am intrat în ultimele 20 de minute al meciului, când eram conduşi cu 2-0, nimic nu ne mergea şi tot ce aşteaptam era să se fluiere de final. Eu nu am jucat bine. După meci, Becali a vorbit în presă şi a spus că nu aveam ce să caut în echipă, că îmi va tăia salariul cu 50%, că sunt liber să plec şi că nu voi mai juca niciodată pentru Steaua.  Ulterior am vorbit cu preşedintele, care mi-a spus: <<Nu-ţi face griji, aşa e Gigi>>". 

În plus, Tahar a povestit şi despre o vizită d-ale lui Gigi Becali în vestiarul echipei FCSB. 

"Spunea că jucătorii fac prea mult sex şi lucrurile de genul acesta. Mă gândeam: <<Omul acesta nu poate să fie la fel ca la TV. Este un om pasionat, dar nu îşi dă seama cât de mult afectează clubul prin declaraţiile lui>>". 

În ianuarie 2016 a plecat, sub formă de împrumut, de la FCSB la Boavista, ca mai apoi, în august, în acelaşi an, a plecat liber de contract la Sagan Tosu. În ianuarie 2017 a revenit la Gaz Metan Mediaş, unde a evoluat doar jumătate de sezon. Acum este jucătorul grupării Panetolikos, din Grecia

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici