Gigi Becali: Dacă Mihai Stoica nu lucrează cu Stanciu, atunci Stanciu nu o să fie la club

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a lăsat să se înţeleagă că este dispus să renunţe la numirea lui Daniel Stanciu în funcţia de director sportiv, după ce managerul general Mihai Stoica a afirmat că nu va lucra niciodată cu fostul oficial al cluburilor FC Vaslui şi FC Timişoara.

308 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Dacă Mihai Stoica nu lucrează cu Stanciu, atunci Stanciu nu o să fie la club

Gigi Becali: Dacă MM nu lucrează cu Stanciu, atunci Stanciu nu o să fie la club (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

"Dacă nu lucrează cu Daniel Stanciu, atunci Stanciu nu o să fie la club", a declarat Becali, marţi, la DigiSport.

El nu se aşteaptă ca Stoica să demisioneze de la Steaua, deşi a mai încercat de câteva ori să facă acest lucru.

"Nu pleacă, nu mai face prostia asta. «Gigi, nu mai fac eu prostia pe care am făcut-o.» «Şi dacă faci, nu te las eu.» A mai făcut el, «dacă vine ăla plec». Nu vă spun eu nume despre care a zis că dacă vine, el pleacă. Şi nu l-am lăsat eu. Nu vreau să dau nume, că se supără ăia. Dacă mai zic eu ceva, o să posteze pe blog mâine. El e cu reţelele de socializare. Nu îl dau afară şi nu mă cert cu MM niciodată, nici cu Reghecampf. Am doi fraţi mai mici pe care nu îi dau niciodată afară şi nu mă cert cu ei. Ăştia doi. Dar în ordinea asta, întâi MM şi apoi Reghe. Mai mult ţin la MM, pentru că e frate mai vechi, am trecut prin multe războaie. Pe vremea aia, când semna el nişte lucruri... Ca director executiv, era la Steaua şi semna la asociaţie, semna nişte lucruri... Mamă, cât balamuc am făcut", a menţionat şeful Stelei.

Referindu-se la faptul că Stoica l-a acuzat că alimentează linşajul mediatic la care este suspus, Becali a menţionat că nu se supără pe afirmaţiile angajatului său, dar acesta nu spune adevărul.

"MM-ul poată să zică ce vrea şi are dreptate. El rămâne fratele meu mai mic. Ca să nu mai zică că eu alimentez linşajul mediatic. Eu nu alimentez linşajul mediatic, doar spun adevărul. Şi ce spune el pe Facebook, acolo, el nu spune adevărul, el nu mai ţine minte. Dar tot nu mă supăr pe el. Dar eu de câte ori zic de vreun jucătoror, el zice: «Hai, mă, patroane, ăsta nu e niciodată de Steaua.» Nici pe Pintilii nu îl voia la Steaua. După ce iau un jucător şi vede că e bun, el zice «Da, domne, ce am zis eu vreodată că nu e bun?» Dar eu ţin minte perfect", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că a dorit şi el să-şi facă un cont pe Facebook: "Am vrut să-mi fac Facebook. Am vrut mai mult ca să transmit mesaje religioase."

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, marţi, că nu se pune problema să plece din club din cauza faptului că patronul Gigi Becali l-a angajat pe Daniel Stanciu, dar a precizat că nu va colabora niciodată cu fostul oficial al echipelor FC Vaslui şi FC Timişoara.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, consideră că patronul clubului, Gigi Becali, alimentează linşajul mediatic la adresa sa, declarând că este vinovat de ratarea transferurilor jucătorilor Dan Nistor de la Pandurii şi Jeremy Bokila de la Petrolul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici