Gigi Becali despre înfrângerea din derbiul cu Dinamo: A fost ceva supranatural

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că nu va lua nicio măsură împotriva jucătorilor "roş-albaştri" sau a antrenorului Mihai Stoichiţă după înfrângerea suferită cu Dinamo, pentru că el se consideră vinovat de eşec, din cauza trufiei de care a dat dovadă în ultimele două săptămâni.

26 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali despre înfrângerea din derbiul cu Dinamo: A fost ceva supranatural

Gigi Becali despre înfrângerea Stelei în derbiul cu Dinamo: A fost ceva supranatural (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Ăsta e fotbalul, a trecut supărarea. Sunt lucruri de învăţat, eu trebuie să mă schimb, trufia... M-am bazat că am echipă mai bună ca ei şi am fost trufaş două săptămâni că îi ciuruiesc. Dumnezeu a spus «Stai să vezi tu, chiar dacă ai echipă mai bună, nu o să joace nimic, ca să vezi cum te ciuruiesc ei pe tine ca sa nu mai fi trufaş, să fi smerit». Asta trebuia să fac. Altfel, nu-mi explic cum a dormit echipa pe teren, a fost ceva supranatural. Nu s-a mai întâmplat aşa ceva, nicio echipă n-am văzut aşa, nu doar pe Steaua, să stea pe teren şi să doarmă. N-am nicio problemă cu Stoichiţă, eu sunt vinovatul. Dumnezeu mie mi-a dat palma, nu lui Stoichiţă. ", a spus Becali.

Gigi Becali este încrezător însă că dacă va da dovadă de smerenie Steaua va câştiga campionatul.

"Ce măsuri să iau după meciul de aseară? Împotriva lui Dumnezeu? Eu sunt vinovatul, totul a fost din cauza mea. Dumnezeu m-a dus la puşcărie două săptămâni, că eram prea vagabond, mi-a zis că o să doarmă echipa cu Dinamo, dar tot mie îmi dă campionatul dacă sunt smerit. Aseară mi-a dat o palmă, ca la puşcărie, să mă cuminţească, pe urmă să nu fac iar nebunii", a mai spus Becali.

După ce atacantul dinamovist Adrian Cristea a afirmat că, prin golul marcat în derbi, a dat o palmă oficialilor fostei sale echipe, Steaua, care s-au îndoit de valoarea lui, Becali a spus, ironic: "Andrei Cristea a dat o palmă Stelei? E o palmă pe care ne-a dat-o Dumnezeu de a sărit mingea. O palmă şi mie, şi lui Zapata. Ce bine a jucat Cristea, a dat un gol, a jucat extraordinar...".

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Steaua Bucureşti, în derbiul etapei a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici