Gigi Becali: Joi mă duc să mă distrez la DNA

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, la ieşirea de la Comisia de Disciplină a FRF unde a fost audiat în cazul valizei cu bani de la Cluj, că joi se va "distra la DNA" în acest dosar în care este urmărit penal.

16 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Joi mă duc să mă distrez la DNA

Gigi Becali: Joi mă duc să mă distrez la DNA (Imagine: Mediafax Foto)

"La mine a durat cinci minute. Am adus probe că banii erau pentru teren. Am adus antecontractul de vânzare-cumpărare pe care îl aveam făcut, prin care demonstram că trebuie să plătesc terenul. Le-am spus celor de la comisie că nu le-am promis niciun ban celor de la Cluj. Pe ei îi interesează pe linie sportivă. Latura penală o discutăm joi, când mă duc la DNA. Mă duc că vreau să mă distrez acolo", a declarat, marţi, Gigi Becali, la ieşirea din sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, unde au loc audierile.

Preşedintele Universităţii Cluj, Anton Doboş, a afirmat, marţi, la ieşirea din sediul LPF, că membrii Comisiei de Disciplină a FRF audiează martorii în "cazul valiza cu bani", în paralel cu DNA. "Ştie toată lumea de ce am venit aici. Se pare că se face o audiere paralelă cu cea a DNA. Suntem la dispoziţia lor. Nu am luat mită şi nici nu voi lua. Am jucat corect şi acum toată lumea mă priveşte ca pe un criminal. Din cel mai important preşedinte am ajuns cel mai rău criminal", a spus Doboş.

În sediul Ligii Profesionste de Fotbal mai sunt prezenţi jucătorii Gigel Coman şi Dorin Goga, de la Universitatea Cluj.

În 7 mai, în ziua etapei a XXXIV-a, ultima a Ligii I, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a reţinut, la Cluj-Napoca, cinci persoane care aveau asupra lor 1,7 milioane de euro, bani de la Gigi Becali, care se presupune că urmau să ajungă la jucătorii Universităţii Cluj dacă aceştia ar fi obţinut cel puţin un egal în meciul cu concitadina CFR şi Steaua ar fi devenit campioană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici