Gigi Becali, nemulţumit de faptul că Stan l-a preferat pe Nikolici în locul lui Mihai Costea

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, consideră că folosirea ca titular a atacantului muntenegrean Stefan Nikolici în locul lui Mihai Costea la meciul cu Dinamo reprezintă o greşeală, dar susţine că nu îl va demite pe antrenorul Ilie Stan în cazul unei înfrângeri în derbi.

203 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, nemulţumit de faptul că Stan l-a preferat pe Nikolici în locul lui Mihai Costea

Gigi Becali, nemulţumit de faptul că Stan l-a preferat pe Nikolici în locul lui Mihai Costea (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Am auzit că joacă Nikolici în locul lui Costea. Stan e antrenor şi el hotărăşte, ce pot face eu? După părerea mea este o greşeală. Părerea mea e că trebuia să joace Mihai Costea, dar dacă îi iese lui aşa... Dacă el a considerat aşa să facă ce vrea. Dacă nu-i iese e probleme lui", a spus Becali la DigiSport.

Întrebat dacă îl va înlocui pe Ilie Stan în cazul unei înfrângeri, Becali a răspuns: "Nu se pune problema. Mai avem două meciuri de jucat şi o calificare. Ce, ne batem joc de echipă? Lăsăm echipa aşa fără stăpân. Echipa e foarte solidă şi cred că nu putem fi învinşi. Acum, cu Nikolici, nu ştiu dacă dăm gol. Nu ştiu cât de puternici o să fim în atac. Dar echipa e aşa de solidă că nu avem cum să pierdem".

Becali a adăugat că ar fi mulţumit şi cu un rezultat de egalitate la derbi.

Derbiul Dinamo - Steaua este programat în această seară de la ora 20.30, în etapa a XVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici