Gigi Becali: Normal că sunt supărat după această înfrângere

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, s-a declarat dezamăgit după eşecul suferit de jucătorii antrenaţi de Mihai Stoichiţă, scor 1-0, cu Fenerbahce, dar a menţionat că "atât s-a putut" în acest joc.

16 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Normal că sunt supărat după această înfrângere

Gigi Becali: Normal că sunt supărat după această înfrângere (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am ce să spun mai mult, la ora asta atât poate Steaua. Normal că sunt supărat după o înfrângere, însă atât s-a putut în această seară. Poată dacă ar fi marcat Kapetanos la acea fază, altfel ar fi stat lucrurile acum. Astăzi nu s-a pierdut meciul din cauza suporterilor şi nu am ce să spun mai mult despre comportamentul fanilor", a afirmat Becali.

Fostul antrenor al Stelei, Dumitru Dumitru, a precizat că s-a văzut în jocul de joi că Fenerbahce a fost superioară echipei bucureştene: "S-a văzut că Fenerbahce a fost mai puternică astăzi şi nu ştiu de ce nu a funcţionat jocul Stelei. Poate că jucătorii au simţit din teren forţa echipei din Turcia şi nu au reuşit să se impună. Cred că victoria este meritată, dar şi cu puţină şansă. Dacă ar fi marcat Kapetanos, aşa poate mai puteam sper la ceva".

Formaţia Steaua Bucureşti a pierdut, joi, pe teren propriu, cu scorul de 0-1 (0-0), meciul disputat în compania echipei turce Fenerbahce Istanbul şi rămâne fără victorie în grupa H a Ligii Europa, după trei etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici