Gigi Becali: Nu cred că Dică va lipsi Stelei

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, că transferul jucătorului Nicolae Dică la Catania s-a finalizat pentru suma de 2 milioane de euro şi nu crede că internaţionalul român va lipsi "roş-albaştrilor", el urmând să fie înlocuit în echipă de Claudiu Ionescu.

11 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Nu cred că Dică va lipsi Stelei

Gigi Becali: Nu cred că Dică va lipsi Stelei (Imagine: Mediafax Foto)

"Acum se semnează contractul. Sunt fericit pentru mine, nu pentru Dică. Pentru Dică e fericit el, familia lui. L-am vândut pe 2 milioane. Pentru ce să fiu fericit că iau două milioane? Eu n-aş fi vrut să-l dau la preţul ăsta, dar s-a rugat de mine: «nea Gigi, te rog, vreau să plec şi eu, că am făcut atâtea pentru Steaua, suporterii mă înjură». Catania nu a putut să dea decât banii ăştia. Nu cred că va lipsi Dică Stelei. Dacă lipsea, nu-l dădeam. Cred că îl va înlocui Claudiu Ionescu", a spus Becali, după o întâlnire cu administratorul delegat al Cataniei, Pietro Lo Monaco, la care au mai participat preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, Nicolae Dică şi fostul impresar Ioan Becali.

Gigi Becali a precizat că Dică va avea la Catania un salariu anual de 35.000 de euro. "Va avea un contract pe trei, patru ani. Va avea un salariu de 350.000 pe an, maşină, casă, normal că e mulţumit. Nu îi interesează pe jucători pasul înainte, ci banii, iar acolo ia salariu dublu", a punctat Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că nu vor mai pleca jucători de la Steaua la Catania şi a subliniat că nu există oferte concrete pentru fundaşii Mirel Rădoi şi Dorin Goian. "Nu mai pleacă alţi jucători de la Steaua la Catania. Dacă pleacă Rădoi? Nu cred. Am cerut 15 milioane pe el. Bine, e posibil să plece. Nu sunt oferte pentru el şi Goian şi nici nu mă interesează să am", a mai spus Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici