Gigi Becali: Nu credeam că o să mă bucur aşa pentru Dinamo

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că niciodată nu credea că se va bucura pentru Dinamo aşa cum a făcut-o, joi, după calificarea echipei dinamoviste în grupele Ligii Europa în urma dublei manşe cu formaţia cehă Slovan Liberec.

28 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Nu credeam că o să mă bucur aşa pentru Dinamo

Gigi Becali: Nu credeam că o să mă bucur aşa pentru Dinamo (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Nu credeam că o să ţip pentru Dinamo aşa cum am făcut-o în această ţară. Am ţipat şi m-am bucurat pentru Dinamo, aşa cum o fac pentru Steaua. M-am gândit că dinamoviştii sunt şi ei români şi nu aveam cum să îi susţin pe cehi. Avem patru echipe în grupele Ligii Europa şi una în Liga Campionilor, suntem puternici la fotbal", a precizat Becali la Gsp TV.

Dinamo Bucureşti s-a calificat în grupele Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, în urma executării loviturilor de departajare, formaţia cehă Slovan Liberec, cu scorul de 12-8 (3-0, 3-0, 1-0), în manşa retur a play-off-ului competiţiei. În tur, Dinamo a pierdut pe teren scor 0-2, însă, din cauza incidentelor în care au fost implicaţi fanii dinamovişti, UEFA a decis ca gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare să piardă meciul la "masa verde" cu scorul de 0-3.

Gigi Becali a ţinut să facă câteva referiri şi legate de calificare Stelei şi grupele Ligii Europa, după disputa cu Saint-Patrick's Athletic: "Sunt mulţumit de jocul Stelei şi de calificare. De un singur lucru sunt nemulţumit, de Tudose, care a greşit la golul lor. Este penultima greşeală pe care o face, dacă nu va termina cu indolenţa asta nu va fi bine pentru el".

Steaua Bucureşti s-a calificat în grupele Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia irlandeză Saint-Patrick's Athletic, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei. În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 3-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici