Gigi Becali: "Nu mai bag bani la FCSB dacă se suspendă competiţiile europene"

  • UEFA discută astăzi viitorul competiţiilor europene, precum şi pe cel al EURO 2020
  • Gigi Becali, patronul FCSB, spune că nu va mai băga bani în fotbal dacă nu-i va putea recupera din competiţiile europene
1719 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: "Nu mai bag bani la FCSB dacă se suspendă competiţiile europene"

Gigi Becali: "Nu mai bag bani la FCSB dacă se suspendă competiţiile europene"

Gigi Becali, patronul FCSB, afirmă că se gândeşte să renunţe la a acorda suport financiar echipei dacă UEFA va suspenda competiţiile europene, singurele din care acesta îşi poate recupera banii şi chiar poate obţine profit. Becali a vorbit pentru publicaţia online ProSport.
 
Patronul FCSB spune că ar trebui ca fotbalul să continue o perioadă fără spectatori, dar să nu se oprească definitiv.
 
"Aştept şi eu să văd ce se decide marţi la UEFA. Mă gândesc că o soluţie este să reluăm competiţiile peste vreo luna, dar meciurile să fie cu porţile închise. Dar dacă se suspendă un an participarea în cupele europene, eu pentru ce să mai bag bani în fotbal? Să îi pierd ca prostul? Eu am spus şi o sa mai spun: pentru mine fotbalul este afacere. Ce face Guvernul pentru mine În această perioadă? Mă ajută cu ceva?
 
Dacă nu joc în cupele europene, atunci nu mă mai interesează fotbalul. Eu vreau să produc bani, iar jucătorilor mei le creşte valoarea atunci când sunt văzuuţi prin cupele europene. Pentru ce să plătesc jucătorii cu 20 sau 30 de mii de euro pe lună? Să jucam doar în Liga 1? Eu nu joc degeaba în Liga 1!", a spus Gigi Becali.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici