Gigi Becali: Rezultatul din meciul cu Rapid e echitabil

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat luni că rezultatul din partida cu Rapid, scor 1-1, contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I, este unul echitabil, care avantajează ambele echipe în lupta pentru câştigarea titlului.

172 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Rezultatul din meciul cu Rapid e echitabil

Gigi Becali (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"E echitabil rezultatul. Aşa s-a jucat şi e un rezultat drept. Şi pe Rapid ajută, dar şi pe Steaua ajută acest rezultat. Pe Rapid ajută pentru că a egalat pe Dinamo şi pe Vaslui. Are meci mai bun cu ambele echipe. Pentru ei a fost aur. Pentru noi a fost iar aur, pentru că avem meciul direct cu Rapid, suntem la două puncte de Dinamo şi la două de Vaslui. Suntem la cinci puncte de CFR şi mai trebuie ca ei să facă un egal şi să îi batem la meci direct. Cel mai bun rezultat ca să mulţumească pe toată lumea era 1-1, bine pentru Rapid era 0-0", a spus Becali, la o întâlnire cu presa la reşedinţa sa din Aleea Alexandru.

Întrebat care este cea mai periculoasă contracandidată la câştigarea titlului, Becali i-a indicat pe rapidişti, numindu-i pe aceştia, din nou, ţigani. "Rapid e cea mai periculoasă echipă acum, ţiganii... Dacă nu vreţi să daţi, tăiaţi", a adăugat Becali, care a admis faptul că Rapid a avut o lovitură de pedeapsă neacordată în finalul partidei în urma unui henţ al mijlocaşului Eric Bicfalvi.

După ce săptămâna trecută declarase că în urma unei discuţii cu preşedintele clubului Astra, Dinu Gheorghe, fundaşul echipei Rapid, Rui Duarte, poate fi mituit pentru a nu îşi apăra corect şansele cu Stelei, Becali a menţionat că nu a avut intenţia de a-l jigni pe jucător. "Nu am spus nimic despre Rui Duarte, nu o să spun nimic şi sunt convins că este un băiat corect. Nu cred niciodată în minciunile altora. Nu am avut nicio intenţie, dar am spus altceva. Eu am spus de Dinu Vamă, nu de Rui Duarte. Să mă scuze că s-a creat intenţia asta", a explicat Becali.

Potrivit lui Becali, atacantul Mihai Costea este dintr-o lume a "cruzilor", făcând astfel referire la prietena fotbalistului, Daniela Crudu. "Mihai Costea atât poate, nu ai ce să îi ceri sau cum să te superi. Dacă nici din poziţia aia nu marchezi... L-a distrus. E pe altă lume, trăieşte în alte vise. El este în lumea cruzilor", a subliniat Becali.

Gigi Becali a negat faptul că l-a sunat pe antrenorul Mihai Stoichiţă în minutul 57 al partidei defăşurate pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu. "Nu l-am sunat pe Stoichiţă în timpul meciului, pentru că nu am numărul lui. Dacă e ceva, îl sun pe MM. Dacă vreau, sun când vreau şi fac ce vreau. Nu l-am sunat, dar dacă vreau să sun, sun. Nu este nici penal, niciun regulament sportiv nu interzice şi în nicio lege nu spune că un patron nu are voie să se bage la societatea lui. Nu îmi interzice nimeni, aşa că fac ce vreau eu. Cui îi convine, lucrează cu mine, cui nu-i convine, la revedere, dar nu am telefonul... Nu l-am sunat, dar de acum încolo o să iau telefonul şi o să-l sun. Tu nu-l cunoşti pe Becali, când te angajezi la el? Dacă ai acceptat, ce mai vrei? Nu există niciun antrenor care nu face cum vrea patronul, dar le e frică să recunoască", a mai spus Becali.

Gigi Becali crede că partida Astra-Rapid, contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii I ar putea fi una aranjată ca să câştige oaspeţii. "Să vedem dacă are curaj Copos, pentru că mai are mai multe dosare penale, să aranjeze meciul cu Astra, sau Răzvan Lucescu sau prin cine dă banii. Şi Nicolae ăla doarme îmbrăcat, dai milioane şi vin unii şi îţi comandă echipa la tine în casă, iar tu dormi. De ce eşti milionar dacă nu comanzi şi alţii fac ce vor cu tine. Să bată pe Rapid sau să facă egal, că îmi cer eu scuze de la Dinu Vamă. Nu suntem proşti, pentru că vedem dacă e blat la Rapid cu Astra", a subliniat Becali, care susţine că atacantul Stefan Nikolici va continua la Steaua şi din vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici