Gigi Becali: Unii jucători au figuri în cap

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că unii dintre jucătorii care nu sunt titulari au "figuri în cap" şi a precizat că, din iarnă, clubul se va despărţi de mulţi dintre ei.

11 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Unii jucători au figuri în cap

Gigi Becali: Unii jucători au figuri în cap (Imagine: Mediafax Foto)

"E posibil ca Pleşan să ajungă la echipa a doua. Deşi nu juca nimic, făcea pe profesorul. E normal să te impui când eşti numărul unu pe teren, dar când nu faci nimic şi îi cerţi şi pe alţii, e deranjant. Nu ştiu ce-o să fac în iarnă. Ca să câştigi, trebuie să îţi dai silinţa, să ai dorinţă. Unii se cred mari fotbalişti, sunt supăraţi că nu sunt titulari, au nişte figuri în cap, că de ce nu joacă ei titulari. Jucăm cu ce avem, dar uşor-uşor se vor reglementa aceste lucruri", a spus Becali.

Gigi Becali a menţionat la GSP TV că fizic nu se poate face faţă la nivel înalt pe trei fronturi, Liga Campionilor, campionat şi Cupa României: "Eu i-am spus lui Lăcătuş să folosească în Cupă echipa a doua. Mă interesează Europa, cupele europene. A, dacă n-aveam şanse să prindem locurile doi-trei, da, mă interesa, să ajungem în Cupa UEFA. Dacă ei jucau bine şi ajungeau în sferturi, semifinale, atunci jucam cu prima echipă, dar trebuia s-o ducă ei până acolo. Dacă nu eram în Liga Campionilor, puteam duce şi Cupa României".

Steaua a fost eliminată, marţi, din 16-imile Cupei României, de Sportul Studenţesc, scor 0-2, antrenorul Marius Lăcătuş folosind mai multe rezerve şi jucători de la Steaua II.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici